NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA NA NOVOM BEOGRADU

Servis i popravka veš mašina Novi BeogradUkoliko vam na vešu ostaju fleke nakon pranja ili se veš oseća na vlagu, nakon pranja znajte da je najverovatnije grejač dosta oslabio i da je potrebna zamena. Grejač je jedna od najvažnijih delova veš mašine i zahvaljujući njemu dobijamo temperaturu koja nam je potrebna, odnosno on zagreva vodu na određeni broj stepeni, koji mi zadamo veš mašini kada biramo program pranja.

Kada se veš ne opere na predviđenoj temperaturi, to ga može i oštetiti i naterati vas da ponovo uključite mašinu.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Novi Beograd

Ukoliko ste primetili neke od ovih znakova, obavezno ih spomenite prilikom razgovora svom majstoru, jer će mu značajno pomoći kada dođe kod vas da popravi veš mašinu. On će rasklopiti veš mašinu i proveriti u kakvom je grejač stanju. Ukoliko se ispostavi da je zarđao i zastareo i da ne može da zagreje vodu na određenu temperaturu, majstor će vam predložiti da zamenite grejač.

Ne brinite ne morate da idete po gradu u potrazi za nečim nepoznatim, majstor već zna gde da nabavi rezervni grejač u zavisnosti od tipa mašine koju imate.

 


Popravljanje veš mašina Novi Beograd

U sklopu popravke majstor će zameniti grejač i proveriti i druge delove na veš mašini.

Servis veš mašina je dostupan u svakom trenutku, naročito za hitne intervencije, npr. kada se izlije voda iz veš mašine.

Servis i popravka mašine za pranje veša Novi Beograd

Majtor nije samo za popravke. Ukoliko planirate da kupite novi model veš mašine ili da prodate staru veš mašinu koja vam više nije potrebna, možete takođe zvati servis za veš mašine.

Veliki broj servisa bele tehnike bavi se i otkupom bele tehnike ali nabavkom nekih rezervnih delova.

Objavljeno pre 1 godina Servis veš mašina Bežanijska kosa

Ukoliko i vama veš mašina skače po kupatilu i lupa usled...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com