NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA NA BEŽANIJSKOJ KOSI

Servis i popravka veš mašina Bežanijska kosaUkoliko i vama veš mašina skače po kupatilu i lupa usled jake centrifuge, najverovatnije nije dobro nivelisana ili je podloga na kojoj se nalazi mašina neodgovarajuća.

Nivelisanje veš mašine je veoma važno, kako ne bi došlo do njenog oštećenja, jer mašina koja stalno skače je u velikom riziku da se trajno ošteti a onda ni servis ni popravka ne pomažu već samo kupovina nove veš mašine.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Bežanijska kosa

Svaki majstor radi nivelisanje veš mašine. Nivelisanje je veoma važno kako bi centrifuga dobro radila i kako se ne bi oštetili i drugi delovi u veš mašini kao što je bubanj, amortizeri i ležaj. Svaki majstor će vam predložiti nivelisanje kada kupite novu veš mašinu.

Ponekad problem nije u mašini već u podlozi na kojoj stoji mašina, koja ponekad nije ravna pa dolazi do poskakivanja mašine i svih drugih problema.

 


Popravljanje veš mašina Bežanijska kosa

U sklopu bilo koje popravke, može se uraditi naknadno nivelisanje veš mašine. Između nožica i podloge ne sme biti lufta a sva težina u mašini mora biti jednako raspoređena. Nivelisanje mašine, radi se uz pomoć lamele.

Mašina mora biti besprekorno ravna, kako se ne bi kada se uključi centrifuga premeštala sa težišta na težište. Dugoročno mašina koja nije nivelisana trajno dovodi do oštećenja centrifuge i ležaja nakon nekog perioda.

Servis i popravka mašine za pranje veša Bežanijska kosa

Mašina za pranje veša koja nije nivelisana svakodnevno stvara i jaku buku koja vam može remetiti odmor i san, zato je ovo još jedan razlog da taj problem odmah rešite.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com