NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA ZVEZDARI

Servis bojlera ZvezdaraOsnovna funkcija bojlera je da zagreva vodu i obezbedi dovoljnu količinu tople vode kada vam je potrebna. Na tržištu sada postoje i protočni bojleri koji zagrevaju vodu u trenutku kada je koristite a ne sve vreme kao standardni bojleri.

I za jedne i za druge zadužen je servis za popravku bojlera koji možete pozvati u svakom trenutku.

 


Popravljanje bojlera Zvezdara

Kada primetite da u bojleru nema dovoljno tople vode i da u sred kupanja ostajete bez tople vode, problem može ležati u nekoliko stvari. Svaki majstor kada je ovaj problem u pitanju, proveriće grejač, termostat, da li u bojleru postoje naslage kamenca i da li je pukla cev od bojlera.

Ukoliko u bojleru čujete pucketanje, najverovatnije su u bojleru naslage kamenca. Pucketanje koje se čuje iz bojlera zapravo je zagrevanje kamenca, grejač zagreva kamenac umesto vode i na taj način ne zagreva vodu u dovoljnoj količini ili je zagreva suviše sporo a tom prilikom troši i veliku količinu struje.

Drugim rečima grejač greje kamenac a ne vodu, čime se struja uzalud troši a vi ne dobijate toplu vodu na vreme. Rešenje je u redovnom čišćenju kamenca, a ukoliko su naslage već toliko velike da grejač izgubi svoju funkciju ne preostaje Vam ništa drugo nego da ga zamenite.

Zamenu grejača rade profesionalni serviseri, kojima je ovo rutinska intervencija i najčešći razlog zbog čega ih ljudi pozivaju.

Tu je i problem prebrzog trošenja tople vode iz bojlera. Osnovni razlog je što kod nekih modela cev za ulazak tople vode iz kazana u bojler se pravi od pastike i na taj način se hladna i topla voda prebrzo mešaju.

Majstor za bojlere Zvezdara

Majstor bi trebalo da otkrije tačan uzrok ove pojave i pregleda bojler. Sama popravka mora biti bezbedna i zato se pre bilo kog koraka bojler isključuje iz prekidača.

Objavljeno pre 10 meseci Servis bojlera Mirijevo

Ukoliko razmišljate da nabavite protočni bojler sigurno se pitate da li je on isplativ, da li su popravke skupe i koliko košta mali protočni bojler za kuhinju. Dobra vest je da...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com