NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA ZVEZDARI

Servis bojlera ZvezdaraOsnovna funkcija bojlera je da zagreva vodu i obezbedi dovoljnu količinu tople vode kada vam je potrebna. Na tržištu sada postoje i protočni bojleri koji zagrevaju vodu u trenutku kada je koristite a ne sve vreme kao standardni bojleri.

I za jedne i za druge zadužen je servis za popravku bojlera koji možete pozvati u svakom trenutku.

 


Popravljanje bojlera Zvezdara

Kada primetite da u bojleru nema dovoljno tople vode i da u sred kupanja ostajete bez tople vode, problem može ležati u nekoliko stvari. Svaki majstor kada je ovaj problem u pitanju, proveriće grejač, termostat, da li u bojleru postoje naslage kamenca i da li je pukla cev od bojlera.

Ukoliko u bojleru čujete pucketanje, najverovatnije su u bojleru naslage kamenca. Pucketanje koje se čuje iz bojlera zapravo je zagrevanje kamenca, grejač zagreva kamenac umesto vode i na taj način ne zagreva vodu u dovoljnoj količini ili je zagreva suviše sporo a tom prilikom troši i veliku količinu struje.

Drugim rečima grejač greje kamenac a ne vodu, čime se struja uzalud troši a vi ne dobijate toplu vodu na vreme. Rešenje je u redovnom čišćenju kamenca, a ukoliko su naslage već toliko velike da grejač izgubi svoju funkciju ne preostaje Vam ništa drugo nego da ga zamenite.

Zamenu grejača rade profesionalni serviseri, kojima je ovo rutinska intervencija i najčešći razlog zbog čega ih ljudi pozivaju.

Tu je i problem prebrzog trošenja tople vode iz bojlera. Osnovni razlog je što kod nekih modela cev za ulazak tople vode iz kazana u bojler se pravi od pastike i na taj način se hladna i topla voda prebrzo mešaju.

Majstor za bojlere Zvezdara

Majstor bi trebalo da otkrije tačan uzrok ove pojave i pregleda bojler. Sama popravka mora biti bezbedna i zato se pre bilo kog koraka bojler isključuje iz prekidača.

Objavljeno pre 1 godina Servis bojlera Mirijevo

Ukoliko razmišljate da nabavite protočni bojler sigurno se pitate da li je on isplativ, da li su popravke skupe i koliko košta mali protočni bojler za kuhinju. Dobra vest je da...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com