NAJBOLJI VODOINSTALATERI U MIRIJEVU

Servis bojlera MirijevoUkoliko razmišljate da nabavite protočni bojler sigurno se pitate da li je on isplativ, da li su popravke skupe i koliko košta mali protočni bojler za kuhinju.

Dobra vest je da protočni bojler zagreva neograničenu količinu topel vode i to baš u trenutku , kada Vam je potrebna. Mali kuhinjski bojler ne košta više od 100 evra, a dobro će Vam poslužiti tokom kuvanja i pranja sudova. Loša vest je da se popravka protočnog bojlera ne isplati.

 


Popravljanje bojlera Mirijevo

Popravljanje protočnog bojlera je neispativo, ukoliko vam se pokvari gejač, jer sam grejač košta više od samog bojlera, drugo, morate imati dobro postavljene električne instalacije i protočni bojler i instalacije moraju biti usaglašeni u ispunjavati određene uslove.

Kupatilski protočni bojler od 18 kilovata zahteva trofazni priključak, i na svakoj fazi osigurač od 32 ampera, ukoliko se ne ispune ovi uslovi bojler neće biti efikasan.

Takođe morate znati i za koje potrebe Vam je neophodan protočni bojler, ako želite istovremeno toplu vodu i u kuhinji i u kupatilu izaberite protočni bojler veće jačine.

Ukoliko smatrate da Vam je potrebna popravka i servisiranje protočnog bojlera, morate naći majstora koji je specijalizovan za protočne bojlere.

On ima svoje prednosti, a to je da značajno štedi struju, jer logično, zagreva vodu samo u tom trenutku kada vam je potrebna.

Cena protočnog bojlera nije toliko skupa koliko kasnije imate koristi od toga.

Majstor za bojlere Mirijevo

Ako se malo potrudie možete naći majstora koji zna da popravi sve vrste bojlera, standardne bojlere, bojlere sa suvim grejačem i protočne bojlere.

Od njega možete dobiti savet koji bojler možete da kupite u zavisnosti od Vašeg prostora i potreba.

Protočni bojler je bolji za vikendice i ukoliko ste podstanara a klasični za velike porodice.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com