NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA VOŽDOVCU

Servis bojlera VoždovacUkoliko Vaš bojler curi niz sigurnosni ventil kada krene da zagreva vodu, onda je to jasan znak da bi trebalo pozvati servis za popravku bojlera.

Pitate se na kojoj stranici da tražite majstora za popravku bojlera.

U osnovi popravkom bojlera se bave i električari i vodoinstalateri, u zavisnosti gde je tačno nastao kvar. Nauka o bojleru je veoma specifična jer su znanje iz vodoinstalacije i elektroinstalacija stalno prepliću. Ponekad je problem u vodi a ponekad u struji i kontaktu struje i vode.

 


Popravljanje bojlera Voždovac

Popravku bojlera bi trebalo prepustiti profesionalcima. Ukoliko je voda koja curi iz sigurnosnog ventila Vaš problem, to ne mora da znači da je došlo do kvara. Ventil na taj način štiti bojler od prevelikog pritiska i eksplodiranja.

Zato sigurnosni ventil počinje da kaplje kako bi smanjio pritisak u bojleru.

Sigurnosni ventil možete proveriti i sami dok sve popravke oko bojlera radije prepustite stručnjaku.

Kako biste proverili da li sigurnosni ventil radi, odvrnite kapu sigurnosnog ventila i povucite ručicu, ukoliko voda kaplje ventil je ispravan ukoliko ne, vreme je da pozovete majstora.

Do kvara ventila dolazi zbog nakupljanja kamenca, zato je redovno servisiranje bojlera ključno kako bi uvek bio ispravan i siguran za korišćenje.

Što češće pregledate bojler odnosno prepustite stručnjacima održavanje vašeg bojlera, to će Vam on duže trajati. Ukoliko vaš bojler ima zapreminu veću od 30 litara morate imati sigurnosni ventil.

Majstor za bojlere Voždovac

Pitajte majstora za savet oko postavke i zamene sigurnosnog ventila. Ponekad nam se čini da je nastao kvar a možda nije tako.

Pravi majstor koji radi u servisu za popravku bojlera ća Vas najbolje uputii koje sve popravke bi trebalo uraditi.

Ponekad samo mali deo bojlera pravi problem i potrebno je pričvrstiti par šrafova a ponekad je i problem neki od vitalnih delova bojlera.

Objavljeno pre 2 godine Servis bojlera Banjica

Servis koji je zadužen za popravku bojlera često pored usluga servisiranja i popravke radi i montažu i demontažu bojlera, prodaju bojlera kao i otkup starih bojlera. Jedna...

Objavljeno pre 2 godine Servis bojlera Kaluđerica

Kada birate servis za popravku bojlera najvažniji je kvalitet samog servisa kao i kompletne usluge koje servis pruža. Pored toga važno je da Vam servis bude u blizini...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com