NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA BANJICI

Servis bojlera BanjicaServis koji je zadužen za popravku bojlera često pored usluga servisiranja i popravke radi i montažu i demontažu bojlera, prodaju bojlera kao i otkup starih bojlera. Jedna od razloga je što kvalitetni majstori mogu otkupiti stari bojler po super ceni, popraviti ga i prodati kao nov. 

 


Popravljanje bojlera Banjica

Svaki majstor i servis bojlera u karijeri se sigurno susreo sa nekim od sledećih problema koji se javlljaju kod bojlera. Problem zujanja bojlera, nezagrevanja vode, ili nedovoljna količina tople vode, dugo čekanje da se voda zagreje, curenje vode iz ventila i drugi problemi svakodnevnica su za svaki servis. Ipak, postoje situacije kada morate da odreagujete što brže kako bi sprečili dalju štetu ili eksploziju bojlera.

Situacija kada je bojler vruć a voda se slabo zagreva zahteva hitan dolazak majstora, takođe ukoliko bojler ne greje vodu a uključen je i spolja sve deluje kao da je u redu, takođe Vam je jasan znak da odmah zovete majstora. Još je gora situacija ako se iz bojlera oseća dim ili varnice, odmah ga isključite iz struje i sačekajte majstora iz servisa za popravku bojlera. Ukoliko je kazan pod pritiskom i iz ventila ne curi voda koja bi smanjila pritisak, takođe odmah pozovite majstora.

Nikada ne čekajte jutro, ukoliko u večernjim satima primetite neki od ovih problema. Radije zovite hitnu službu koju većina servisa ima. Na taj način možete sprečiti požar ili kratak spoj koji dovodi do požara.

Takođe, ukoliko niste profesionalac ne dirajte bojler sami. On je povezan i sa strujom i sa vodom a nikada se ne zna koliko su žice i delovi unutar bojlera oštećeni i kada će doći do spoja struje i vode i napraviti haos u bojleru.

Majstor za bojlere Banjica

Majstor koji dođe na Vašu adresu će Vam objasniti šta da radite ako primetite neke od ovih pojava na bojleru, kako biste svoj dom zaštitili ali i ukućane.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com