NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA VIDIKOVCU

Servis bojlera VidikovacServis za popravku bojlera Vidikovac radi sve vrste montaže svih tipova i modela bojlera.

Ukoliko razmišljate koji tip bojlera da kupite za svoj dom, koliko koštaju montaža i delovi za svaki od ovih modela, možemo da kažemo da se oni razlikuju po vrsti ali da je cena montaže skoro identična.

 


Popravljanje bojlera Vidikovac

Ukoliko ste se opredelili za kuhinjski bojler, cena montaže za ovaj tip bojlera iznosi negde između 25-30 evra, sa tim što se dolazak majstora ne naplaćuje. Sam postupak ugradnje je isti za sve tipove bojlera kako za protočne tako i za akumulacione. Možete izbarati kuhinjski bojler od 5,8 ili 10 litara.

Takođe bojleri mogu biti i prelivni i bojleri pod pritiskom, a to zavisi od Vaših instalacija.Kod kuhinjskih bojlera montaža se radi ispod ili iznad sudopere.

Sama montaža bojlera traje oko 30 minuta.

Profesionalni majstor za bojler dostupan Vam je kako za montažu tako i za popavke svih tipova bojlera.

Kod bojlera glavni problem je nakupljeni kamenac koji vremenom potpuno uništava grejač ako se ne čisti redovno. Grejač je najvažniji deo bojlera i mora funkcionisati besprekorno da bi u odgovarajućem momentu dobili toplu vodu.

Ukoliko na toplu vodu čekate predugo, definitivno je grejač u kvaru i potrebno ga je zameniti.

Majstor za bojlere Vidikovac

Ukoliko Vam je montiran Vaš prvi bojler ili novi tip bojlera, majstora možete pitati za sve nedoumice. On će Vas uputiti kako da prepoznate kvar, kako da reagujete i kada bi odmah trebalo da pozovete servis za hitne intervencije.

Jedan dobar majstor može obaviti sve vrste popravki i montaže bojlera. Većina majstora specijalizovana je za jedan tip bojlera dok su retki oni koji znaju sve o svakom tipu bojlera i koji rade servis i popravku kuhinjskog bojlera, standardnog bojlera, protočnog bojlera i bojlera sa suvim grejačem.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com