NAJBOLJI VODOINSTALATERI U RAKOVICI

Servis bojlera RakovicaHitne intervencije su nešto što radi većina servisa za popravku bojlera. Veoma je važno da znate u kojim situacijama je potrebno da odmah pozovete servis bojlera.

 


Servis za popravku bojlera je dostupan i radi hitne intervencije u bilo kom trenutku, preko dana ili tokom noći, jer nikada se ne zna kada bi bojler mogao da eksplodira ili da počne da curi voda iz njega, a to je i više nego opasna situacija za Vaš stambeni prostor ali i Vaš život.

 


Popravljanje bojlera Rakovica

Hitne intervencije se rade i vikendom i praznicima, tako da ste sa te strane obezbeđeni, važno je da uvek imate pouzdan servis koji možete da pozovete u svako doba.

Popravke koje se smatraju hitnim jesu zamena grejača, pregrevanje bojlera, varnice iz bojlera, curenje vode iz ventila i kapljanje vode iz bojlera.

Termostat je takođe veoma rizičan jer reguliše rad bojlera i ukoliko je on neispravan, nećete imati pravu informaciju o radu bojlera pa ga možete podesiti pogrešno što može dovesti i do eksplozije.

Majstor za bojlere Rakovica

Majstor koji dolazi na Vašu adresu će proveriti sve važne komponente bojlera, osim navedenih problem može praviti i pucanje creva i kvar na sigurnosnom ventilu. Kada majstor ispita sve ove komponente, on će Vam dati nekoliko odličnih saveta, za prvu pomoć.

Kako da ne dovedete sebe i ukućane u opasnost.

Pre svega, ukoliko primetite bilo koji kvar na bojleru, šuštanje bojlera, čudne zvukove, paru iz bojlera, varnice, vodu koja izlazi iz bojlera, trebalo bi da odmah odreagujete. Isključite bojler iz struje i isključite sve prekidače u kući, kao i glavni dotok vode.

Tek onda možete pozvati majstora kome ćete putem telefona ukratko objasniti situaciju. On će Vam reći šta je pametno da radite dok on ne stigne na Vašu adresu. Majstor će poneti sav neophodan alat i pregledati ceo bojler.

Nekada je problem samo u jednom zastarelom delu a nekada u više delova koji prave problem. Ono što bi svi trebalo da radimo kada je održavanje bojlera u pitanju je redovno čišćenje kamenca.

Objavljeno pre 2 godine Servis bojlera Miljakovac

Pitate se šta čini jedan dobar servis za popravku i servis bojlera? Pre svega pored profesionalne i detaljne usluge tu je i niz dodatnih znakova koji govore o nečijoj...

Objavljeno pre 2 godine Servis bojlera Vidikovac

Servis za popravku bojlera Vidikovac radi sve vrste montaže svih tipova i modela bojlera. Ukoliko razmišljate koji tip bojlera da kupite za svoj dom, koliko koštaju...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com