NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA PALILULI

Servis bojlera PalilulaUkoliko se selite i želite da prenesete svoj bojler ili da ga zamenite, verovatno će Vam trebati neko stručan da Vam skine stari bojler i postavi novi.

Demontaža bojlera nije tako jednostavna kao što se na prvi pogled čini.

 


Za skidanje bojlera neophodno je da se on adekvatno isključi iz struje i sa svih žica tako da se ni jedan deo ne ošteti. Bojleri su obično gabaritni i teški pa je za ovu intervenciju potrebno bar dvoje ljudi.

Pre skidanja bojlera važno je zavrnuti glavni ventil i skinuti bojler, isključiti dovod vode i ne koristiti bojler neko vreme pre demontaže. Važno je i da se tokom demontaže bojlera ne oštete zidovi kao i da ne dođe do padanja bojlera koji bi mogao da napravi štetu u kupatilu.

 


Popravljanje bojlera Palilula

Ipak, ako se desi neki kvar na bojleru, majstor će dodatno popraviti svaki deo tako da on i na novom mestu funkcioniše.

Ukoliko Vam majstor postavlja novi bojler važno je da se on poveže i da se priključi na struju, kao i da uključi bojler kako bi ispratio da li sve funkcioniše kako treba.

Ukoliko ste zadovoljni montažom, majstora možete pozvati i kasnije kada nastane neki od najčešćih kvarova na bojleru.

Majstor za bojlere Palilula

Majstor će vas posavetovati da radite redovni servis i čišćenje bojlera od kamenca, da bi sačuvali njegove performanse i mogućnosti, kao i da biste uvek imali toplu vodu na vreme.

Što bojler duže radi, više se nakuplja kamenac oko bojlera pa se voda sporije zagreva što mu značajno smanjuje efikasnost, tada samo čišćenje kamenca neće biti moguće, već ćete morati da menjate kompletni grejač, a ponekad i sam bojler.

Vodite računa i da izaberete kvalitetan kazan, jer ukoliko se on ošteti više nije dovoljno zameniti samo određeni deo već ceo bojler.

Objavljeno pre 1 godina Servis bojlera Karaburma

Servis za popravku bojlera često možete naći i u uslugama servisa bele tehnike. Budući da se bojlerima bave i vodoinstalateri i električari svako iz svog domena...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com