NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA KARABURMI

Servis bojlera KaraburmaServis za popravku bojlera često možete naći i u uslugama servisa bele tehnike. Budući da se bojlerima bave i vodoinstalateri i električari svako iz svog domena, možete pronaći i kvalitetnog električara i vodoinstalatera da montira i popravi bojler.

Ponekad se desi da kvar nastane zbog instalacija. Mnogo ljudi misli da se pokvario bojler ili neki drugi uređaj, ne razmišljajući da instalacije imaju veoma važnu ulogu i ukoliko su neispravne mogu oštetiti i sam uređaj.

 


Popravljanje bojlera Karaburma

Popravljanje bojlera najčešće je potrebno posle nekoliko godina od prve kupovine, prosečan bojler može trajati između 15-18 godina ukoliko se dobro održava a za montažu bojlera, baš kao i servis možete pozvati dežurnog majstora.

Zamena bojlera takođe ulazi u popravku bojlera i radi se kada je oštećen kazan bojlera te se izlivanje vode ne može sprečiti.

Menjanje kazana nije isplativo, već majstor odmah menjaju ceo boler.

Zamena dotrajalih delova takođe je deo popravke bojlera, a najčešće se menja grejač ili termostat.

Ukoliko možete uvek birajte bojler sa prohromskim kazanom, imaju dužu garanciju i duži vek trajanja nego emajlirani ili čelični. Dok ukoliko menjate grejač ili termostat imaćete garancije na dve godine.

Drugi delovi kao što su cevi i žice se lako menjaju i nisu skupi tako da ih možete zameniti svaki put kad dođe do pregrevanja. 

Majstor za bojlera Karaburma

Svakako je važno da majstor redovno pregleda Vaš bojler i da ga očisti od kamenca. Kamenac je posledica tvrde vode koja se nalazi u našem vodovodnom sistemu, pa su problemi sa grejačem na prvom mestu za svakog vodoinstalatera.

Samo čišćenjem kamenca produžićete vek grejaču na maksimum, te se redovni servis i te kako isplati.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com