NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA NOVOM BEOGRADU

Servis bojlera Novi BeogradServis i popravka bojlera su dve odvojene stvari. Popravka je jednokratan proces, dok je servisiranje kompletniji proces i bazira se na održavanju, uz popravku i zamenu rezervnih delova, čišćenje bojlera od kamenca.

 


Popravljanje bojlera Novi Beograd

Popravljanje bojlera je složen proces koji zahteva veoma široko znanje o električnim i vodovodnim instalacijama ali i samoj strukturi bojlera.

Potrebno je da majstor dobro poznaje sve vrste bojlera, protočne, bojlere sa suvim grejačem i standardne bojlere. Prilikom zamene delova važno je napomenuti da, ukoliko se menja kazan bojlera veoma je važno izabrati kazan od pravog materijala, kao i da sam materijal utiče na kvalitet bojlera. Oštećenja na bojleru mogu se sanirati a ukoliko su oštećenja velika, neophodno je zameniti kazan. Na tržištu postoje prohromski, emajlirani bojler, tako da možete izabrati odgovarajući kazan.

Ukoliko su oštećenja toliko velika da popravka nije isplativa, moraćete da kupite novi bojler, za čiju montažu takođe možete angažovati servis za bojlere.

Na tržištu takođe postoje električni i plinski bojleri. Veruje se da su električni bojleri mnogo izdržljivi,a  ukoliko vas problem sa kamencem koji se nakuplja nervira, razmislite o kupovini bojlera sa suvim grejačem. Kod ovih bojlera grejač nije u kontaktu sa vodom pa ne dolazi do nakupljanja kamenca što je veoma olakšavajuće.

Majstor za bojlere Novi Beograd

Svaki majstor za bojler će vas posavetovati da ništa ne preduzimate sami pre njegovog dolaska, potrebno je da zavrnete glavni ventil i da, dok ne stigne majstor ne palite i koristite bojler.

Kada majstor pogleda ceo bojler, tada će ustanoviti da li je stradao grejač ili termostat da je potrebna zamena brinoxa i drugo. Ukoliko ste kupili novi bojler i ne znate kako da ga montirate i postavite takođe zovite majstora.

Objavljeno pre 2 godine Servis bojlera Bežanijska kosa

Servis i popravka bojlera namenjena je kako pravnim...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com