NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA BEŽANIJSKOJ KOSI

Servis bojlera Bežanijska kosaServis i popravka bojlera namenjena je kako pravnim licima tako i domaćinstvima.

Serviseri ističu da im se klijenti najviše žale na sledeće kvarove na bojleru: skupljanje kamenca, nedovoljno zagrevanje vode, bojler koji curi, čudni zvuci iz bojlera, pokvarena lampica, izbacivanje osigurača ili potpuni prestanak rada bojlera.

 


Popravljanje bojlera Bežanijska kosa

Za sve ove vrste kvarova, servis za bojlere Vam stoji na raspolaganju. Mnogi od njih nude pisanu garanciju za svoj rad, mnogobrojne pogodnosti prilikom plaćanja, a kompletnu nabavku rezervnih delova preuzimaju na sebe.

Takođe, popravka bojlera je usluga koja mođe biti u ponudi velikih servisa bele tehnike, pa jedan servis može raditi i popravku i servis ne samo bojlera nego i drugih aparata bele tehnike.

Redovno se dešava da ljudi pozovu servis tek kada bojler uopšte ne radi ili toliko sporo zagreva vodu da je kupanje onemogućeno. Tak tada mnogo njih u panici zove servisera, a nemi od njih se i uplaše curenja vode iz bojlera ili oštećenja na bojleru koja do juče nisu primetili.

Strah postoji sa razlogom i ne treba ga zanemarivati. Potrebno je odreagovati što pre, isključiti glavni dovod vode i zavrnuti glavni ventil i sačekati servisera. Najpametnije što možete da uradite za svoj bojler, kako bi Vam što duže služio, jeste da radite redovan servis, čak i ako se čini da je sve u redu.

Ukoliko imate jasnu sliku o radu bojlera, bićete spremni na sve kvarove a i mnogo njih ćete uspeti da sprečite. Od servisiranja je najvažnije redovno čistiti kamenac jer je on poguban za vaš grejač, stalnim nakupljanjem on će biti sve manje efikasan a na kraju će prestati da radi.

Majstor za bojlere Bežanijska kosa

Kako se to ne bi desilo pitajte servisera koliko često je potrebno čišćenje kamenca i redovno servisiranje. Tako činite da Vaš bojler radi najbolje što može i time mu produžavate životni vek.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com