NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA ČUKARICI

Servis bojlera ČukaricaVećina servisa za popravku bojlera radi između ostalih usluga i zamenu flanšne na bojleru. Za flanšne je važno da budu izrađene od kvalitetnog lima kako bi se na najbolji mogući način uklopile u bojler.

 


Popravljanje bojlera Čukarica

Zamenu flanšne ali i druge vrste usluga rade svi serviseri koji popravljaju bojler. Vitalni delovi bojlera moraju biti kvalitetni da bi bojler radio kako treba, ali i kada su kvalitetni delovi i materijali, opet se dešava da dolazi do kvara.

Za bilo koji kvar na bojleru zovite servis za popravku bojlera. Najbolje je da ih nazovete čim primetite da voda curi i bojlera, ili vidite varnice na bojleru. Ukoliko se voda ne zagreva i pored nekoliko sati čekanja, odmah pozovite servis. Nemojte čekati jer to otežava popravku. Stvar se može popraviti ukoliko odreagujete na vreme.

Ukoliko ste kupili novi bojler i ne znate kako da ga pravilno postavite, tako da on ne padne i ne ošteti se ili povredi nekog drugog, obavezno pozovite majstora za montažu bojlera.

Ovog puta budite pametniji i redovno rezervišite servis svog bojlera. Čišćenje kamenca je najvažnije kod bojlera jer na taj način štitite grejač i sprečavate da se kamenac nakupi. Nakupljanje kamenca je neminovno zbog tvrde vode koja se nalazi u našem vodovodu.

Što manje kamenca ima, grejač ćete pre moi da spasite, jednostavnim čišćenjem kamenca, nećete morati da menjate grejač, već će samo čišćenje bit dovoljno.

Pored čišćenja veoma je važno proveriti i instalacije.

Majstor za bojlere Čukarica

Za instalacije je zadužen električar koji bi trebalo da pogleda da nema oštećenih prekidača ili nekih drugih problema sa žicama. Važno je sagledati bojler iz više uglova jer i najbolji bojler može pokvariti loša instalacija i oštećen prekidač.

Objavljeno pre 1 godina Servis bojlera Banovo brdo

Svima nam je jako važan ispravan bojler u kući. On nam daje toplu vodu za više stvari, za kupanje, za kuvanje, za pranje sudova. Jedno domaćinstvo više ne može bez...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com