NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA BANOVOM BRDU

Servis bojlera Banovo brdoSvima nam je jako važan ispravan bojler u kući. On nam daje toplu vodu za više stvari, za kupanje, za kuvanje, za pranje sudova. Jedno domaćinstvo više ne može bez tople vode i zato je servis bojlera veoma važan.

Bez bojlera naročito ne mogu porodice za malom decom i bebama, jer je tada potrebna topla voda u svakom trenutku.

 


Kako Vam se kvarovi sa bojlerom ne bi događali često, a bez obzira na kvalitet ugrađenih delova i redovan servis, kvarovi su uvek mogući, morate obezbediti redovan servis i što je najvažnije čišćenje kamenca.

 


Popravljanje bojlera Banovo brdo

Servis za popravku bojlera radi više stvari, kada su standardne popravke u pitanju a to je zamena grejača, ugradnja grejača, čišćenje kamenca, zamena termostata, montaža inox cevi, montaža i zamena brinox cevi, zamena sigurnosnog ventila na bojleru, zamena instalacije na bojleru.

Takođe servis za popravku bojlera radi i popravku svih vrsta bojlera, protočnih standardnih bojlera, i bojlera sa suvim grejačem.

Ukoliko nemate mesta u kupatilu znajte da je moguće da se bojler montira i horizontalno i na taj način možete značajno uštedeti prostor i napraviti mesta za druge elemente ili drugačiji raspored u kupatilu.

Takođe, ukoliko ste kupili novi bojler isto možete pozvati servisera koji će uraditi montažu, tako da bojler bude siguran i stabilan za upotrebu.

Većina servisa radi i hitne intervencije za situacije kada se desi kvar čija se popravka ne sme odlagati, jer je potencijlano opasna za okolinu.

Majstor za bojlere Banovo brdo

Pouzdanog majstora prepoznaćete po stručnosti, dobrom alatu i tačnosti. Pravi majstor će doći u zakazanom terminu i neće Vas ostaviti na cedilu ukoliko je stvar hitna.

Daće Vam garanciju za svoj rad ali i ugrađene delove.

Takođe, možete očekivati da dobijete mnogo korisnih saveta koji Vam značajno mogu produžiti radni vek bojlera.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com