NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE U STAROM GRADU

Servis bele tehnike Stari gradPored popravke bele tehnike što je i glavni razlog što pozivate servis bele tehnike, servisi bele tehnike obavljaju i mnoge druge usluge. Pored dijagnostike i popravke krupne bele tehnike kao što je veš mašina, sudo mašina, mašina za sušenje veša, frižider, klima uređaj, mnogo servisa ima i svoj lokal za popravku malih kućnih aparata.

Takođe, mnogo servisa radi i otkup polovnih veš mašina, sudo mašina i frižidera, pa ukoliko se desi da je Vaš uređaj neispravan i nepogodan za popravku, možete ga lako prodati servisu.

 


Popravka bele tehnike Stari grad

Popravka bele tehnike svakako je nešto što je svima potrebno, bar u nekom periodu života.

Današnja proizvodnja usmerena je na prodaju modela sa ograničenim rokom trajanja.

Bela tehnika više nije kvalitetna kao nekada, pa je samim tim i potreba za serviserima bele tehnike sve veća.

 


Servisiranje bele tehnike Stari grad

Servisiranje uglavnom podrazumeva jedan celokupni proces.

Počinje dolaskom servisera na teren. Nakon što se upozna sa situacijom i klijent mu ispriča u čemu je problem sa aparatom, serviser će uraditi dijagnostiku.

Pregledaće uređaj i ustavnoviti tačno mesto kvara. Ponekad se dešava da više kvarova ili delova izazove zastoj u radu mašine.

Razloga za servisiranje je mnogo, a najčešći su problemi vezani za programator na mašinama, začepljenim cevima za odvod, zaglavljenim delićima u mašini i vodi koja curi van mašine.

Majstor za belu tehniku Stari grad

Kada završi popravku, majstor će Vam uvek dati pisanu garanciju za rezervne delove koje je ugradio i za svoj rad, kao i račun.

Ovo je politika svakog ozbiljnog servisa bele tehnike Stari Grad.

Zadovoljna mušterija pozvaće i sledeći put ali će i servis preporučiti svojim komšijama i prijateljima. Svaki majstor to zna i zato se trudi da još više usavrši i poboljša svoju uslugu, ukoliko iza njega stoji profesionalan servis bele tehnike.

Objavljeno pre 1 godina Servis bele tehnike Dorćol

Servis bele tehnike između ostalih aparata servisira i mašine za sušenje veša. Mašine za sušenje veša najviše se koriste u zimskim mesecima, kada se veš manje suši na...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com