NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE NA DORĆOLU

Servis bele tehnike Dorćol



Servis bele tehnike između ostalih aparata servisira i mašine za sušenje veša. Mašine za sušenje veša najviše se koriste u zimskim mesecima, kada se veš manje suši na terasi a zbog vlage u vazduhu, sušenje može da potraje.

Srećom tu su sudo mašine koje za samo pola sata kompletno osuše čitav veš, što takođe smanjuje vlagu u prostoru.

 


Popravka bele tehnike Dorćol

Ipak, često se dešava da je mašini za sušenje veša potrebna popravka. Kvar nastaje kada se mašina za sušenje veša ne održava pravilno, a to znači da se filteri ne čiste redovno i sud za vodu bi trebalo redovno čistiti. Mrežica gde se nakuplja materijal tokom sušenja mora se čistiti posle svake upotrebe.

Kvarovi nastaju kada se ne poštuju ova pravila i tada je potrebna popravka.

 


Servisiranje bele tehnike Dorćol

Mašine za sušenje veša su specifične i potrebno ih je češće servisirati. Bez obzira da li je Vaša mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom ili sa grejačem, svaka vrsta zahteva servisiranje i ima svoje slabe tačke. Perionice veša su najčešći klijenti servisa bele tehnike kada su u pitanju mašine za sušenje veša, ali uvek su tu i domaćinstva koji se svake zime suoče sa nekim novim kvarom.

Servisiranje uvek podrazumeva proveru najkritičnijih delova kao što su filter, posuda za vodu, mrežica, pumpa ili grejač. Zbog velike temperature česta su pregorevanja i kvarovi na delovima, koji se moraju zameniti. Tu su i elektronika i različiti programi sušenja koji često prijavljuju grešku.

Majstor za belu tehniku Dorćol

Majstor koji servisira mašine za sušenje veša obično servisira i mašine za pranje veša. Na tržištu postoje modeli koji istovremeno i peru a zatim i suše veš tako da su to dva uređaja u jednom. Oni su posebno kompleksni i zahtevaju veliko znanje.

Zato kada pozovete servis bele tehnike obično će Vas pitazi za model mašine koji imate.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com