NAJBOLJI SERVISERI BELE TEHNIKE NA CERAKU

Servis bele tehnike CerakGotovo u svako doba godine postoji velika potražnja za servisom određene bele tehnike. Kada su u pitanju letnji meseci, to su frižideri iz kojih curi voda, ili se pravi velika količina leda, zbog veoma visokih temperatura. U zimskim mesecima, najviše se servisira TA peć i kotlovi na etažno grejanje, dok se tokom cele godine servisiraju veš mašina, sudo mašine, mašina za sušenje veša. 

 


Popravka bele tehnike Cerak

Popravka bele tehnike se radi tokom celog dana, 24 sata dnevno/7 dana u nedelji, u zavisnosti od težine kvara i hitnosti. Pojedini kvarovi mogu uticati i na instalacije, te je potrebno sagledati ih iz više uglova.

Ponekad je pored servisera potrebno pozvati i električara, kada je kvar na električnom šporetu ili kotlu. Kada se desi kvar na aparatu koji je povezan sa strujom, mora se sagledati da li je kvar u samom aparatu ili instalaciji.

 


Servisiranje bele tehnike Cerak

Servisiranje se odnosi samo na pregled, popravku, dijagnostiku i zamenu delova na aparatu. Ukoliko na primer dođe do kratkog spoja, onda to više nije posao za servisera nego za električara.

Servisiranje je potrebno raditi što češće, kako bi se produžio rok mašini i aparatima bele tehnike, naročito ako pričamo o krupnoj beloj tehnici. Pravna lica su češći korisnici usluga servisa bele tehnike, jer im od ispravnosti uređaja zavisi posao. Tako je kod perionica veša, koje moraju da rade redovno održavanje, čišćenje i servisiranje veš mašina i mašina za sušenje veša.

Servis bele tehnike Cerak savesno obavlja svoj posao i nudi jednako kvalitetnu sulugu servisiranja za sve vrste brendova veš mašina, frižidera, sudo mašina i drugih aparata bele tehnike.

Majstor za belu tehniku Cerak

Na teren obično izlazi jedan majstor koji je na raspolaganju, a ponekad i dva ukoliko je za neke popravke potrebna asistencija ili pomoć.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com