NAJBOLJI SERVISERI NA ZVEZDARI

Servis i popravka aspiratora ZvezdaraKada imate profesionalnu kuhinju gde sve mora funkcionisati savršeno kako bi nivo vaše usluge u restoranu bio na zavidnom nivou, onda morate redovno voditi računa i o kuhinjskoj opremi koju koristite.

Svi vlasnici ugostiteljskih objekata znaju da im je servis bele tehnike i kuhinjske opreme u koju spadaju i aspiratori nezaobilazan, ukoliko žele da budu u toku sa svim problemima i potencijalnim kvarovima.

Kada koristite aspirator već nekoliko godina, vremenom počinju da se dešavaju sitni kvarovi koji se povećavaju. Jedan od njih je kvar na ventilatoru.

 


Majstor za servis i popravku aspiratora Zvezdara

Ako deluje da ventilator kuhinjskog aspiratora i svetlo ne rade, to može ukazivati na problem s jednim od prekidača na aparatu.

Morate pregledati mikro prekidač, komplet prekidača, okretni prekidač da biste utvrdili da li postoje kvarovi na njima.

Za ovu vrstu pregleda biće vam potreban majstor koji ima licencu za popravljanje aspiratora.

Popravljanje aspiratora Zvezdara

Popravljanje aspiratora potrebno je i u slučaju da je motor aspiratora preglasan.

Ako se čini da ova buka proizlazi iz pogonskog motora, to može ukazivati na problem u motoru. Ova komponenta se ne može servisirati i moraće se zameniti ako buka ometa vaše svakodnevno funkcionisanje u kuhinji.

To se obično dešava kada su ležajevi motora ventilatora dostigli stanje prekomernog habanja. Osovinu motora možete pokušati pomeriti ručno.

Ovaj motor je fiksiran na mestu i ne bi trebalo da se pomera. Ako se ipak pomeri, moraće da generiše buku tokom svog normalnog rada. Ležajevi motora se ne mogu popraviti ili podmazati, pa je potrebno zameniti motor.

Objavljeno pre 2 godine Servis aspiratora Mirijevo

Aspirator za ventilaciju je od vitalnog značaja za radnu kuhinju kao i frižider ili šporet. On filtrira dim, toplotu i vlagu i pomaže da se oslobodite mirisa pri kuvanju...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com