NAJBOLJI SERVISERI U MIRIJEVU

Servis i popravka aspiratora MirijevoAspirator za ventilaciju je od vitalnog značaja za radnu kuhinju kao i frižider ili šporet. On filtrira dim, toplotu i vlagu i pomaže da se oslobodite mirisa pri kuvanju.

Ali kuhinjski aspiratori mogu imati problema, od ventilatora i svetla koja ne rade. 

 


Poslednje sa čim želite da se pozabavite dok pržite povrće ili pržite piletinu je oblak masti koji ispunjava prostoriju.

Tu će vam pomoći servis odnosno majstor za popravku aspiratora.

 


Majstor za servis i popravku aspiratora Mirijevo

Majstor ima sve potrebne alate za rešavanje problema koji će vam pomoći da identifikujete problem, kupite pristupačne rezervne delove i zajedno definišete stanje vašeg aspiratora.

Zamena sijalice, popravka ventilatora, zamena filtera jesu stvari koje se obavljaju za samo jedan dan, ali pre svega je važno da se na delovima aspiratora ne nakupi prevelika masnoća, koja je rezultat nepravilnog rada i zastarelosti aspiratora i ukazuje da mu je pod hitno potreban servis.

Popravljanje aspiratora Mirijevo

Popravljanje aspiratora počinje od pravilne dijagnostike.

Kako bi se utvrdio tačan razlog zbog, koga aspirator ne radi više, kako bi trebalo, a to vidite po tome što mirisi od kuvanja ostaju u prostoriji dugo nakona završetka kuvanja kao da nemate aspirator ili je temperatura u kuhinji previsoka, što je takođe znak da je aspirator pokvaren.

Popravljanje svih delova aspiratora, kao i zamena vrši se svakog dana, vikendom i praznicima. Možda pokvaren aspirator nije toliko veliki problem u domačinstvu, ali svakako jeste u profesionalnoj kuhinji gde radi nekoliko ljudi, koji borave ceo dan tamo, pa im visoka temperatura, dim i mirisi značajno otežavaju posao.

Zato ukoliko imate profesionalnu kuhinju i želite da vaša usluga bude na nivou i da se vaši zaposleni dobro osećaju, obezbedite redovni servis aspiratora. Kada se aspirator redovno kontroliše, neće biti iznenađenja, a atmosfera u kuhinji biće prijatna.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com