NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA ZVEZDARI

Čišćenje kamenca na bojleru ZvezdaraKada bismo mogli da kažemo koja je jedna od najtraženijih intervencija u servisu bojlera sigurno bi u prva tri mesta mogli da stavimo čišćenje kamenca na bojleru.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Zvezdara

Čišćenje kamenca na bojleru se najčešće radi, zato što je potrebno kamenac redovno čistiti. Uklanjanje kamenca se radi u sklopu redovnog servisa ili po zahtevu, kada korisnik primeti pucketanje  bojleru ili se da se voda više ne zagreva kao ranije.

Tada je obavezno da pozovete servis za popravku bojlera i zakažete pregled bojlera, kako biste znali u kakvom je stanju vaš bojler i da li je potrebno samo uklanjanje kamenca ili i zamena nekog dela u bojleru.

Uklanjanje kamenca na grejaču se radi kod svakog bojlera, osim kod bojlera sa suvim grejačem, gde je grejač izdvojen i nema kontakta sa vodom.

Tek tada možete da kažete da ste se zauvek rešili kamenca.

To jeste skuplja varijanta ali na duže staze svakako isplativija, ukoliko uzmeno u obzir cenu zamene grejača koja će vam svakako biti potrebna kada grejaču istekne rok, ali i češće ukoliko ne uklanjate kamenac redovno.

Skidanje kamenca na bojleru Zvezdara

Skidanje kamenca je isto što i uklanjanje kamenca. Radi se na svakom tipu bojlera, bez obzira na brend i veličinu bojlera. Skidanje kamenca radi se i kod bojlera koji su horizontalno i vertikalno postavljeni.

Sve dok je naša voda iz vodovoda takvog sastava a to znači da je tvrda voda koja zagrevanjem stvara kamenac koji se taloži na grejaču, skidanje kamenca ćete morati redovno da radite. Istina postoje grejači gde se kamenac sporije taloži kao što je prohromski, ali i kod njih je skidanje kamenca jako važno, samo što se malo ređe radi u odnosu na emajlirane.

Svaki serviser će vam dati i puno dobrih saveta kako da održavate svoj bojler i kako da reagujete u opasnim situacijama, kada primetite dim ili varnice iz bojlera.

Objavljeno pre 1 godina Čišćenje kamenca na bojleru Mirijevo

Svi serviseri znaju da je kamenac najveći neprijatelj svih...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com