NAJBOLJI VODOINSTALATERI U MIRIJEVU

Čišćenje kamenca na bojleru MirijevoSvi serviseri znaju da je kamenac najveći neprijatelj svih grejača odnosno bojlera. Ukoliko želite da se uspešno borite protiv kamenca i ne dozvolite da se on nataloži na grejaču, moraćete redovno da ga čistite.

Čišćenje kamenca nije zahtevno ni dugotrajno ali mora da se prati, kako bi se grejač koji je najvažniji za rad bojlera, sačuvao.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Mirijevo

Uklanjanje kamenca možete zakazati u svakom servisu.

Cena nije toliko velika iznosi svega dvadesetak evra, ali je veoma važno da se uklanja redovno, jer kada se kamenac jednom nataloži i zapusti, vremenom dovodi do slabljenja grejača, koji na kraju prestaje da radi, a može čak i da izgori.

Kada se to jednom desi, više vam neće biti dovoljno uklanjanje kamenca, već ćete morati da zamenite grejač.

Uklanjanje kamenca mora se pažljivo izvesti sa odgovarajućim alatom, koji poseduje profesionalni serviser, a koji će lupkanjem o grejač i to tehnikom koja dovodi do uklanjanja kamenca tako da ne ošteti grejač.

A kada je vreme da se kamenac hitno ukloni znaćete ukoliko primetite da se voda više ne zagreva kao ranije ili ukoliko čujete pucketanje u bojleru.

 


Skidanje kamenca na bojleru Mirijevo

Skidanje kamenca je jedna od najvažnijih stvari ako želite bezbedan bojler i efikasan grejač.

Grejač je najvažniji deo na bojleru koji je zadužen za zagrevanje vode na pravoj temperaturi. Istina grejač se može oštetiti i ukoliko podesite bojler da zagreva na veoma visokoj temperaturi koja je previsoka za grejač i tada dolazi do oštećenja.

Kada se voda greje iznad šesdeset stepeni tada se kamenac ubrzano razvija a grejač postaje sve slabiji. 

Problemi sa termostatom takođe mogu neposredno kvariti grejač i stvarati kamenac, jer ukoliko nemate pravu informaciju o tome na kojoj temperaturi se zagreva voda, možete trajno oštetiti i grejač i bojler.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com