NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA BEŽANIJSKOJ KOSI

Čišćenje kamenca na bojleru Bežanijska kosaIako na internetu postoji mnogo tutorijala kako da sami očistite kamenac sa grejača, ali istina je da vam to može doneti mnogo više štete nego koristi. Pre svega, jer nemate pravi alat a ni dugogodišnje iskustvo kako bi očistili kamenac.

Ukoliko suviše jako udarate kamenac, možete oštetiti grejač ali i kazan, zato je čišćenje kamenca profesionalna usluga u svakom servisu bojlera u Beogradu.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Bežanijska kosa

Uklanjanje kamenca možda nije hitna intervencija ali je svakako jedna od najvažnijih.

Ukoliko primetite pucketanje ili šuštanje iz bojlera kada ste ga uključili da se zagreje voda, odmah ga isključite iz struje i pozovite servis za bojlere.

Ukoliko se to desi u večernjim satima dovoljno je da bojler isključite i sačekate jutro, kako biste pozvali servisera. Svakako nemojte ostaviti bojler u tom stanju, jer će on uskoro biti nefunkcionalan.

Svaki serviser će vam reći da pucketanje u bojleru znači da u njemu ima dosta kamenca i da ga je potrebno što pre očistiti.

Uklanjanje kamenca serviseri rade svakog dana, jer je to jedna od najtraženijih usluga u servisu bojlera.

 


Skidanje kamenca na bojleru Bežanijska kosa

Skidanje kamenca ne traje dugo ali je važno da se uklanja redovno kako bi se grejaču produžio rok trajanja. Skidanje kamenca je najisplativije rešenje jer košta mnogo manje nego kada zbog zapuštenosti morate da menjate ceo grejač.

Skidanje kamenca na grejaču radi edukovani stručni serviser bojlera koji će na terenu ustanoviti kolike su naslage kamenca i da li je dovoljno samo skinuti kamenac ili je potrebno zamniti grejač u potpunosti.

Kada se radi zamena grejača, takođe je važno da se sav kamenac ukloni kako dalje ne bi pravio oštećenja kako na kazanu tako i na grejaču.

Potrebno je da bar dva puta godišnje zakažete skidanje kamenca na grejaču kako bi vaš grejač ostao funkcionalan i kako ne biste morali da ga menjata do kraja njegovog životnog veka.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com