NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA BANOVNOM BRDU

Čišćenje kamenca na bojleru Banovo brdoČišćenje kamenca na bojleru i nije baš zabavno, ali je obavezno, jer čuva naš grejač u bojleru.

Grejač je glavni deo bojlera koji je odgovoran za zagrevanje vode, ukoliko on ne radi, nećete imati tople vode i bojler će vam biti samo stanište za hladnu vodu, koja vam baš i nije potrebna, budući da je osnovna funkcija bojlera da isporuči toplu vodu i to baš kad nam je potrebno

Ukoliko želite da u baš svakom trenutku imate toplu vodu i ne možete da čekate izaberite protočni bojler.

 


Postoje protočni bojleri za kuhinje i protočni bojleri za celo domaćinstvo.

Osnovna prednost ovih bojlera je što imate u svakom ali baš svakom trenutku tople vode, jer imate onoliko tople vode koliko želite.

Naime, ova vrsta bojlera stvara toplu vodu u trenutku kada otvorite česmu. Jedina mana je ukoliko se grejač pokvari, zamena se neče isplatiti, već ćete morati da kupite novi protočni bojler.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Banovo brdo

Kod ove vrste bojlera takođe je važno da uklanjate kamenac redovno, baš kao i kod akumulacionih. Značete da je došlo vreme za uklanjanje kamenca na bojleru, kada čujete pucketanje u bojleru u trenutku kada ste uključili bojler da zagreje vodu.

Ukoliko čekate duže od 3 sata da se voda ugreje, onda je definitivno uklanjanje kamenca prva stvar koju bi trebalo da uradite. To nikako nemojte raditi sami, već prepustite profesionalnom serviseru. Ne morate ga zvati istog momenta, dovoljno je zakazati uklanjanje za dan ili dva, a serviser će vam reći u kakvom je stanju vaš bojler kada ga otvori.

Ukoliko su male naslage u pitanju, biće dovoljno da se one uklone, kako bi grejač ponovo radio kako treba. Ukoliko su naslage baš velike, možda je grejač otišao i moraćete da nabavite novi.

Skidanje kamenca na bojleru Banovo brdo

Skidanje kamenca ne možete da izbegnete, on će se pre ili kasnije pojaviti, jer se on stvara tako što se tvrda voda koja se nalazi u našem vodovodu zagreva na određenoj temperaturi i izdvaja se kamenac koji se lepi na grejač i tako blokira toplotu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com