NAJBOLJI VODOINSTALATERI U ALTINI

Čišćenje kamenca na bojleru AltinaUkoliko odvojite samo malo vremena i novca, možete sačuvati svoj grejač i imati toplu vodu u svakom trenutku, ali ne samo grejač, već i vašu bezbednost i bezbednost vaših ukućana prilikom kupanja.

Grejač ukoliko se ne prati i ne servisira može biti ozbiljna pretnja i opasnost u vašem domu. Ukoliko se zanemari, grejač može i da izgori, a tad je požar skoro neminovan.

 


Najbolja stvar koju možete uraditi je blagovremeno uklanjanje kamenca sa grejača i redovan servis bojlera kako biste sprečili sve opasnosti.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Altina

Uklanjanje kamenca ne košta mnogo a može vas sačuvati od mnogo većih troškova kao što je popravka bojlera i zamena grejača pre njegovog pravog isteka. To nije samo najbolji način da imet toplu vodu duže vreme, već i da ostanete bezbedni u svom domu.

Za uklanjanje kamenca nije vam potreban specijalizovan servis čije usluge papreno koštaju. Uklanjanje kamenca radi svaki servis bojlera, svakog dana, i zato je važno da serviser ima iskustva da proceni u kakvom je stanju grejač kao i da precizno skine sav nakupljeni kamenac.

Nemojte misliti da možete na drugi način da sprečite taloženje kamenca jer je on direktna posledica sastava vode koja pod određenom temperaturom izdvaja kamenac, koji se taloži.

Skidanje kamenca na bojleru Altina

Skidanje kamenca je potrebno kada se voda greje na visokoj temperaturi, što takođe može biti uzrok kvara na grejaču i preteranog taloženja kamenca.

Zato je redovan servis bojlera najvažniji, jer se prilikom servisa popravljaju i menjaju delovi koji su zastareli, pregoreli ili su izgubili funkciju a može se preduprediti i svaki budući kvar, pa se možete sprmiti na vreme.

Kako bi uvek imali dovoljno tople vode, moraćete servis da radite bar jednom godišnje. Prilikom servisa obavezno se radi i skidanje kamenca jer se nakon nekog vremena kamenac nataloži u značajnoj meri.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com