NAJBOLJI MAJSTORI U ZEMUNU

Zamena grejača na bojleru ZemunUkoliko čujete čudan zvuk iz bojlera, pucketanje dok se voda zagreva ili šuštanje, vreme je za popravku bojlera.

 


Popravka grejača na bojleru Zemun

Primećujete da se voda ne zagreva kako bi trebalo, da nema dovoljno tople vode da zagrevanje traje mnogo duže nego ranije?

Sve su to znaci da je potrebna zamena grjača na bojleru. Grejač u ovom slučaju je najverovatniji uzrok zašto bojler ne radi kako bi trebalo.

Pucketanje u grejaču je zvuk kamenca koji se zagreva a koji se nakupio oko grejača. Kod bojlera koji nisu redovno servisirani i čišćeni kamenac se nakuplja oko grejača i tada grejač zagreva kamenac umesto vode što je dvostruki minus i sa finansijske i sa funkcionalne strane.

 


Servis grejača na bojleru Zemun

Servis bojlera je veoma važan za grejače, jer prilikom servisa majstor može redovno čistiti kamenac i tako vam sačuvati grejač.

Servis bojlera ima i službu za hitne intervencije za sve popravke bojlera, kada se grejač pokvari potrebno ga je zameniti.

Originalni delovi grejača na bojleru Zemun

Kako bi bojler što duže trajao najbolje je izabrati originalni grejač koji je kvalitetan i duže će Vam trajati. Jeftini grejači nisu dobro rešenje, osim toga što nisu efikasni mogu izazvati i požar.

Svaki servis mora Vam dati garanciju na originalni grejač, kao i garanciju za svoj rad.

 


Ugradnja grejača na bojleru Zemun

Ugradnju i zamenu grejača na bilo kom tipu bojlera radi svaki sertifikovani serviser. Osim ugradnje grejača serviseri rade i ugradnju i zamenu termostata, zamenu inox žica i drugih delova bojlera.

Objavljeno pre 2 godine Zamena grejača na bojleru Altina

Sve vrste popravki na bojleru može raditi električar ili...

Objavljeno pre 2 godine Zamena grejača na bojleru Batajnica

Za svoje domaćinstvo možete izabrati nekoliko vrsta...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com