NAJBOLJI MAJSTORI U SURČINU

Zamena grejača na bojleru SurčinBilo bi dobro da znate koje situacije u vezi sa bojlerom su najopasnije, čak iako se ne vide na prvi pogled. Često se dešava da neka žica u grejaču pregori i da mi to ni ne primetimo, a to je najopasnije, zato je redovni servis i pregled bojlera veoma važan.

 


Popravka grejača na bojleru Surčin

Za popravku se uvek obratite stručnom licu, ma koji kvar da je u pitanju. Stručni serviser će pregledati ceo bojler i ispitati ispavnost uređaja, kako se ne bi desilo da ubrzo posle servisa, neki drugi deo u bojleru napravi problem.

Na žalost najčešće se dešava da klijenti zovu servis kada više ništa ne može da se učini nego da se zameni ceo deo pa čak i kompletni bojler.

 


Servis grejača na bojleru Surčin

Zato je redovan servis imperativ, naročito kod grejača. Zamena grejača spada u redovan servis svakog servisera i on se mora ispitati i proveriti pri svakom dolasku servisera.

Ukoliko se ispostavi da su naslage kamenca velike i da grejač ne može da obavlja svoju funkciju, serviser će prvo pokušati da očisti kamenac, ukoliko to nije moguće zameniće grejač.

Originalni delovi grejača na bojleru Surčin

Podrazumeva se da grejač bude originalan, a od servisera uvek tražite garanciju na ugrađeni deo i za rad. Bez toga ni jedan ozbiljan servis ne izlazi na teren.

 


Ugradnja grejača na bojleru Surčin

Kada se ispostavi da ne pomaže čiščenje kamenca i da je grejač izgubio svoju funkciju da zagreva vodu nego zagreva kamenac, tada je potrebno skinuti stari grejač i ugraditi novi, koji će biti mnogo funkcionalniji i brže će zagrevati vodu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com