NAJBOLJI MAJSTORI NA SAVSKOM VENCU

Zamena grejača na bojleru Savski venacMnogo ljudi brine da će ostati bez tople vode i da li će im se grejač iznenada pokvariti.

Problem nije toliko u tome što grejač više ne greje vodu, već što ukoliko grejač ne servisirate na vreme i ne čistite kamenac godinama, on može i eksplodirati.

 


Popravka grejača na bojleru Savski venac

Zato ako želite da se Vaš grejač nikada ne pokvari, najviše ćete postići redovnim čišćenjem kamenca.

Ponekad se dešava da se grejač pokvari i ako nema kamenca i ako se on redovno uklanja, ali to je uglavnom zbog lošeg kvaliteta samog grejača.

Zamena grejača na bojleru jedna je od najčešćih intervencija svakog servisera, a većina njih kada izađe na teren prvo pogleda u kakvom je stanju grejač.

 


Servis grejača na bojleru Savski venac

Poučeni iskustvom, serviseri savetuju obavezan redovni servis i što češći pregled bojlera, ne samo u situaciji kada primetite znake da se bojler kvari, nego i kada vam se čini da je sve u redu.

Mnogo nesrećnih slučajeva desilo se zbog neke pregorele žice koja je unutar bojlera i ne možete je primetiti ako ne servisirate redovno bojler.

Iskusan majstor će to umeti da prepozna i sačuvaće Vam bojler ali i bezbednost.

Originalni delovi grejača na bojleru Savski venac

Originalni delovi su jedina opcija za svaki ozbiljan servis.

Takođe, uvek insistirajte a garanciji za ugrađene delove a svaki majstor će i garantovati za svoj rad. Originalni delovi značajno podižu kvalitet samog bojlera.

Prepustite majstoru nabavku originalnih delova, jer oni bolje poznaju tržište.

 


Ugradnja grejača na bojleru Savski venac

Kada ste pronašli kvalitetnog majstora za bojler, popravku bojlera, servisiranje i ugradnju originalnih delova, možete samo da sledite njegova uputstva i vaš bojler će trajati maksimalno koliko može.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com