NAJBOLJI MAJSTORI NA MILJAKOVCU

Zamena grejača na bojleru MiljakovacKamenac nije jedini razlog zbog kojeg dolazi do kvara grejača.Jedan od malo poznatih razloga je i grejanje vode na temperaturi preko 60 stepeni.

Osim zbog nakupljanja kamenca grejači se kvare i kada se voda zagreva na veoma visokim temperaturama.

 


Popravka grejača na bojleru Miljakovac

Kako da znate kada je vreme da zakažete popravku bojlera?

Ukoliko čujete pucketanje bolera dok se zagreva voda, to je siguran znak da je stradao grejač, pa čak i bez otvaranja bojlera, serviseri već znaju da će biti potrebna zamena grejača.

Ova popravka je rutinska za svakog servisera, važno je da on zna koji grejač se ugrađuje u koji kazan. U prohromski kazan može se ugraditi jedino prohromski grejač, dok u emajlirani može bilo koji grejač.

 


Servis grejača na bojleru Miljakovac

Grejač koji gubi svoju funkciju je beskoristan i troši vam električnu energiju a za uzvrat ne dobijate toplu vodu u količini koja vam je potrebna,

Da se to ne bi desilo uvek redovno obavljajte servis bojlera.

Prilikom servisa mogu se sprečiti mnogobrojni budući kvarovi, jer serviser ne menja samo jedna deo nego pregleda ceo bojler i menja sve delove koji više nemaju funkciju.

Originalni delovi grejača na bojleru Miljakovac

Nabavku originalnih delova možete prepustiti svom serviseru, kako bi ste obezbedili kvalitetne originalne delove za ugradnju.

Nikako nemojte sami raditi ugradnju, već sačekajte svog servisera.

On će Vam ispostaviti i račun i garanciju za svoj rad i delove.

 


Ugradnja grejača na bojleru Miljakovac

Ugradnja novih originalnih delova radi se u sklopu servisa ili popravke, kada stari deo u potpunosti izgubi svoju funkciju i više ne radi.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com