NAJBOLJI MAJSTORI NA KARABURMI

Zamena grejača na bojleru KaraburmaBilo koja intervencija na bojleru je zahtevna i zahteva da je uradi profesionalac.

Ukoliko se pitate koga da zovete ako se voda ne zagreva dobro ili curi voda iz bojlera, odgovor je električara i vodoinstalatera.

Svaki električar se mora razumeti i u vodoinstalaterske radove a svaki vodoinstalater mora poznavati elektro instalacije.

 


Popravka grejača na bojleru Karaburma

Popravka kao što je zamena grejača na bojleru iziskuje angažovanje ozbiljnog majstora za bojler.

Majstor će pregledati grejač i ustanoviti da li se nakupilo toliko kamenca da grejač više na obavlja svoju funkciju ili se problem može rešiti čišćenjem kamenca.

Ukoliko postoje očigledni znaci da je potrebna zamena grejača na bojleru, majstor će je uraditi u sklopu popravke ili servisa.

 


Servis grejača na bojleru Karaburma

Kako bi što manje bilo popravki i kvarova važan je redovan servis koji je odlična prevencija ukoliko ne želite da vam se bojler pokvari i želite da ostanete bezbedni u svojoj kući.

U sklopu redovnog servisa, majstor će pogledati sve delove bojlera proveriti kako oni rade a pregorele delove i žice zameniti novim.

Čišćenje kamenca je još jedna faza servisa koju majstor obavezno mora da uradi, kako bi sačuvao grejač i produžio mu životni vek. Ukoliko se on ne zameni, uskoro će biti potrebna zamena grejača.

Originalni delovi grejača na bojleru Karaburma

Kako bi bojler i dalje dobro radio, prilikom zamene delova uvek insistirajte na originalnim delovima kojima znate poreklo.

Svaki serviser će vam savetovati originalne delove, jer vam polovni delovi mogu upropastiti bojler koji je inače ispravan i dobro radi.

 


Ugradnja grejača na bojleru Karaburma

Ugradnja grejača je takođe posao za majstora, nakon ugradnje on će ponovo povezati bojler i ispitati da li dobro radi.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com