NAJBOLJI MAJSTORI U BORČI

Zamena grejača na bojleru Borča Ovča, KrnjačaKada ljudi odluče sami da menjaju i popravlljaju bojler, to obično dovodi do još većeg problema.

Povedeni uputstvima sa interneta i uz korišćenje amaterskog alata, stvari će najverovatnije krenuti po zlu.

Zato ne potcenjujte znanje profesionalnih majstora koji imaju znanje, profesionalan alat i puno iskustva, poznaju sve rizike i opasnosti i preduzimaju sve mere predostrožnosti da se svaki servis i popravka obave u bezbednim uslovima.

 


Popravka grejača na bojleru Borča Ovča, Krnjača

Popravka je ključna za svaki bojler i dovodi do ponovnog uspostavljanja rada bojlera.

Zato se nemojte plašiti popravke, jer će vam majstor koji uradi popravku grejača na bojleru uštedeti mnogo troškova koje biste imali u nekom kasnijem periodu.

Ukoliko se pitate koja je cena popravke ili zamene grejača na bojleru, majstor vam može reći cenu samo odokativno, jer se često ispostavi da je pored grejača potrebno zamena još nekog dela koji je ključan za rad bojlera, npr žica koja povezuje delove bojlera i zaslužna je za dovod vode u bojler.

 


Servis grejača na bojleru Borča Ovča, Krnjača

Servis bojlera je veoma važan ako želite grejač koji će vam raditi do njegove maksimalne upotrebljivosti.

Najbolja stvar koju možete uraditi za grejač je da redovno čistite kamenac. Kamenac je najveći neprijatelj svakog bojlera, jer mu onemogućava da radi normalno i usporava njegov rad. Taloženje kamenca je neminovno zbog sastava vode u našem vodovodu.

Originalni delovi grejača na bojleru Borča Ovča, Krnjača

Iako pored redovnog čišćenja kamenca grejaču dođe kraj, majstor će vam zameniti grejač na bojleru.

Grejači ma koliko bili redovno servisirani imaju svoj vek trajanja koji značajno možete produžiti ukoliko radite redovan servis bojlera.

Svakako se podrazumeva da grejač bude originalan i sa garancijom, jer nekvalitetni grejači mogu imati suprotan efekat.

 


Ugradnja grejača na bojleru Borča Ovča, Krnjača

Ugradnja se takođe mora uraditi na profesionalan način sa originalnim grejačem ali i drugim delovima koji se menjaju i ugardnju mora raditi sertifikovani majstor sa iskustvom.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com