NAJBOLJI MAJSTORI NA BANOVOM BRDU

Zamena grejača na bojleru Banovo brdoKako biste izabrali najbolji model bojlera, obavezno se posavetujte sa serviserom za bojlere, jer oni imaju puno gdina iskustva u praksi i znaju koje se sve prednosti i nedostaci kriju kada je reč o različitim bojlerima i mogu vam dati dobar savet, ipak se bojler ne kupuje svaki dan.

 


Popravka grejača na bojleru Banovo brdo

Popravka je nešto što svi želimo da izbegnemo, ali ipak retki su oni koji nikad nisu popravljali bojler odnosno zvali servisera da utvrdi koja vrsta popravke je potrebna.

 


Servis grejača na bojleru Banovo brdo

Kako bi vam popravka bila što manje potrebna rešenje je redovni servis bojlera.

To je jedini način da saznate da li je grejač pregoreo i da li se kamenac toliko nakupio da je jedina opcija zamena grejača na bojleru.

Servis podrazumeva da će serviser detaljno pregledati ceo bojler, objasniće vam ukoliko se neki deo pokvario ili je zastareo i koje sve zamene su potrebne.

Tokom servisa redovno se radi zamena grejača na bojleru, jer grejač uzrokuje slabo zagrevanje vode što bojler čini nefunkcionalnim, pa se ne može koristiti dok se ne očisti kamenac ili se ne zameni grejač.

Originalni delovi grejača na bojleru Banovo brdo

Originalni delovi su jedino rešenje kada se radi o bil kom delu u bojleru.

Kako kasnije ne biste plaćali dodatne popravke, obezbedite se na vreme i tražite garanciju za delove i rad servisera.

 


Ugradnja grejača na bojleru Banovo brdo

Veoma je važno da pored originalnih delova imate stručnog servisera koji će kvalitetno uraditi ugradnju i servis bojlera. 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com