NAJBOLJI MAJSTORI NA BANJICI

Zamena grejača na bojleru BanjicaUkoliko sumnjate da Vaš grejač više ne radi dobro, čujete čudne zvukove unutar bojlera ili dok bojler radi, verovatno će Vam biti potrebna zamena neispravnog grejača.

 


Popravka grejača na bojleru Banjica

Zamena neispravnog grejača je najščešća intervencija servisera bojlera.

Važno je da znate da nije svejedno koji grejač ugrađujete u bojler. U prohromski kazan obavezno ide prohromski grejač dok u emajlirani kazan može i bakarni i prohromski.

Ne morate se previše opterećivati stručnim informacijama o tome će se pobrinuti serviser koji dođe na Vašu adresu radi zamene neispravnog grejača.

 


Servis grejača na bojleru Banjica

Nakon zamene neispravnog grejača, sada kada imate novi grejač, vaš bojler bi trebalo da radi besprekorno.

Svaki serviser će vas posavetovati da se servis radi češće, kako bi sprečili ponovo pojavu kamenca i kako bi novi grejač radio što duže i bolje.

Originalni delovi grejača na bojleru Banjica

Servis ni popravka ne mogu biti dobri bez originalnih delova. Kvalitetni serviseri rade samo sa originalnim delovima kojima znaju poreklo.

Na originalne delove uvek dobijate garanciju i zato je to značajno zbog budućih kvarova.

Uvek se možete obratiti servisu koji vam je radio zamenu delova.

 


Ugradnja grejača na bojleru Banjica

Profesionalna ugradnja rezervnih delova u bojleru se uglavnom svodi na zemenu termostata i zamenu grejača, ređe na druge delove.

Manji delovi, kao što su žice menjaju se u sklopu redovnog servisa ukoliko serviser proceni da su dotrajale ili nagorele.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com