SERVIS I POPRAVKA SUDO MAŠINA BEOGRAD

Sudo mašina prima vodu ali je ne ubacuje unutra

Najvažnija faza rada svake sudo mašine je uzimanje vode i sprovođenje vode u unutrašnjost mašine gde se nalaze prljavi sudovi, kao i odvod prljave vode preko creva za odvod otpadnih voda.

Kada mašine ne kreće sa radom, a može da prima vodu, moguće je da postoji problem sa vratima sudo mašine.

Sudo mašina jednostavno neće početi sa radom ako vrata nisu dobro zatvorena. Ova funkcija je podešena iz očigledno bezbedonosnih razloga.


Ukoliko sudo mašina uopše ne može da primi vodu, potrebno je pregledati priključak za vodu, kao i crevo za dovod vode koje može biti oštećeno ili savijeno i sprečava da voda uđe unutra.

Sve ove kvarove uspešno rešava električar i majstor iz servisa bele tehnike. Ne brinite, svaki deo se može zameniti,a većina kvarova za majstore su svakodnevnica.

Niste ni prvi ni poslednji ko ima probleme sa vratima i zato je majstor tu da ih zameni.

Najvažnije je utvrditi tačan razlog kvara, jer je to najbolji način da se sudo mašina efikasno popravi.

Kada nema vode u sudo mašini nema ni pranja, što je sasvim logično i to je ono što vas onemogućava da koristite sudo mašinu.

Na pola oprani sudovi nikome nisu potrebni, to samo pravi dodatni posao i tada sudo mašina nema svoju funkciju. Bez obzira na model sudo mašine koji imate u svojoj kuhinji, majstor će efikasno rešiti svaki kvar.

Prilikom popravke radi se zamena creva, zamena priključka, zamena programatora, zamena dugmeta, zamena vrata u sudo mašini.

Majstori za sudo mašine rade tokom celog dana, vikendom i praznicima i zato šta god da se desi, možete ih pozvati i noću i u bilo kom trenutku.

Dobro su organizovani na lice mesta stižu za manje od sat vremena, a najveći broj popravki bude gotov za nekoliko sati.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com