SERVIS I POPRAVKA BOJLERA BEOGRAD

Šta kada pregori displej na digitalnom bojleru?

Digitalni bojler ima mali ekran gde pokazuje nivo tople vode i nivo stepeni do koliko je voda zagrejana.  Kada nemate tu informaciju, nećete imati jasnu sliku o tome kako vaš bojler radi i možete ga okvariti zbog toga.

Podešavanje bojlera na maksimim, kada je on već na maksimumu, može pregoreti određene delove u bojleri i bojler može eksplodirati. Ako vaš bojler pokazuje da se voda slabo zagreva a nije tako vi ćete nastaviti sa zagrevanjem. 


Takođe, možete imati pogrešan uvid u to koliko tople vode vam je na raspolaganju i prekinuti tuširanje na pola, jer vam je nestalo tople vode. Moguće su brojne neprijatne situacije u kojima možete ostati bez tople vode, baš onda kada vam je potrebna.

Kada displej, koji vam pokazuje sve te informacije, pregori, važno je da odmah pozovete električara, koji će proveriti sijalicu, napajanje i druge važne elemente koji su doveli do toga da displej prestane da radi.

Digitalni bojler bez displeja ne može se koristiti ako je displej pokvaren. Korišćenje bojlera sa neispravnim displejom je veoma rizično. Zamenu displeja radi gotovo svaki električar.

Pre nego što on dođe na vašu adresu, isključite bojler i sačekajte električara.

Elekričar popravlja sve vrste digitallnih i običnih bojlera i može da nabavi bilo koji rezervni deo za bilo koju marku bojlera.

Zamena displeja na digitalnom bojleru biće gotova istog dana, kada se utvrdi šta je tačno dovelo do kvara.

Cena displeja nije velika, a ispravan displej je jako važan kako biste mogli da bezbedno koristite bojler.

Električari rade i zamenu termostata, i zamenu crvenih kazaljki koji pokazuju temperature na standardnom bojleru, kao i zamenu displeja na novim modelima digitalnih bojlera.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com