NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA NA SAVSKOM VENCU

Servis i popravka veš mašina Savski venacUkoliko opet imate problem sa veš mašinom koja ne izbacuje vodu tokom pranja, proverite da nije reč o pumpi. Jednostavnim pozivom ka servisu za veš mašine, vrlo brzo ćete orkriti da li je pumpa ili filter u pitanju.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Savski venac

Majstor koji dođe na vašu adresu će proveriti da li je reč o pumpi. Čudan zvuk iz mašine ukazuje na to da je potrebno zameniti pumpu. Moguće je da je pumpa oštećena a tada se javlja drugi problem a to je da se voda može razliti svuda po kupatilu.

Budući da je pumpa povezana sa filterom, majstorima je potrebno neko vreme da provere da li je filter ili pumpa oštećena. Kada se radi zamena pumpe, ona se odvaja od filtera.

 


Popravljanje veš mašina Savski venac

Popravku veš mašine i ugradnju nove pumpe radi sertifikovani serviser, tako što ugrađuje model pumpe koji odgovara vašem tipu veš mašine.

Ukoliko je vaša pumpa pregorela jer su sitni delići dospeli u pumpu i oštetili plastični propeleri, pa pumpa ne može da radi, obavezno angažujte servis za belu tehniku ili servis za popravku veš mašine.

Servis i popravka mašine za pranje veša Savski venac

Jasno vam je da mašina za pranje veša ne može bez pumpe. Ona je direktno odgovorna kako za ispumpavanje otpadne vode nakon pranja, tako i za dovod čiste vode.

Kako bi to bilo pravilno regulisano, morate redovno raditi servis i proveriti da li je sa vašom mašinom sve u redu. Odvodna pumpa ne može da se popravi, već majstori odmah savetuju da se uradi zamena i kupi potpuno nova pumpa za vaš model veš mašine.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com