NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA NA MILJAKOVCU

Servis i popravka veš mašina MiljakovacUkoliko ste upalili veš mašinu a bubanj se ne vrti, jedan od razloga može biti i kaiš koji spada sa motora. Ukoliko se bubanj ne vrti najverovatnije je potrebno namestiti ili zameniti kaiš. Ova intervencija je jednostavna i ne traje dugo, a više o tome saznaćete kada pozovete majstora zaposlenog u servisu bele tehnike.

 


Majstor za servis  i popravku veš mašina Miljakovac

Kada majstor dođe kod vas da bi uradio dijagnostiku i servis veš mašine, ukoliko postoji sumnja da je kaiš sa motora spao, on će otvoriti zadnji poklopac mađine i proveriti da li je kaiš pravilno postavljen na motoru.

Ukoliko je kaiš spao on će ponovo namestiti kaiš, tako što će nazubljeni deo okrenuti ka unutra i postaviti ga na motor, zatim ručno zavrteti bubanj da vidi da li je kaiš dobro nalegao. Ukoliko i dalje kaiš spada, trebalo bi proveriti bubanj koji je možda ispao iz ležaja.

 


Popravljanje veš mašina Miljakovac

Popravljanje kaiša je potrebno kada se on vremenom istegne, kada se prečesto stavlja velika količina veša u bubanj, pa on može ispasti iz ležaja i tako oštetiti sve delove.

Takođe u sklopu iste popravke potrebno je i zameniti remen. Nakon što ste svukli kaiš i otvorili zadnji poklopac bubnja, moguće je zameniti remen. Kada menjate remen i kaiš, važno je da ti delovi budu kavlitetni, ukoliko ne možete da nađete originalne delove za vaš model veš mašine.

Sama popravka ne traje dugo, ali je važno da se mašina redovno servisira, kao i da se ugrađuju kvalitetni delovi koji produžavaju vek mašini.

Servis i popravka mašine za pranje veša Miljakovac

Kada je mašina za pranje veša ispravna onda možete dobiti čist veš po programu koji ste podesili. Tada nema lupanja mašine ni čudnih zvukova.

Vaši delovi će trajati duže, uz redovan servis i adekvatno rukovanje mašinom, možete se nadati dobroj i ispravnoj mašini za pranje veša duže vreme.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com