NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA NA KARABURMI

Servis i popravka veš mašina KaraburmaHidrostat je posebno važan za svaku mašinu i važno je da se na vreme uradi njegova popravka ili zamena ukoliko je dotrajao ili oštećen. On reguliše nivo vode u bubnju, a ako je nivo vode previsok, to znači da je hidrostat oštećen.

Takođe zbog pokvarenog hidrostata moguće je i izlivanje vode iz veš mašine i tada je popravka neodložna.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Karaburma

Majstor će vam pojasniti da li je kod vas hidrostat u kvaru, tako što će otvoriti veš mašinu i pogledati i skinuti hidro cevčicu sa bubnja na kome se nalazi hidrostat. Ako se pod pritiskom ne čuje rad kontakata znači da je hidrostat neispravan a ako čujete kliktanje znači da je ispravan.

Hidrostat se nalazi u gornjem desnom uglu veš mašine i pod stalnim je naponom struje, zato ovu popravku nikada ne radite sami, već pozovite majstora.

 


Popravljanje veš mašina Karaburma

Popravka hidrostata je moguća ako nema većih oštećenja a ako bubanj ne može da se vrti i nema dovoljne količine vode u bubnju ili je ima previše, onda je potrebna zamena hidrostata.

Za ovu ali i svaku drugu popravku potrebno je da pozovete servis bele tehnike i zakažete servis odnosno diagnostiku, ukoliko niste sigurni koji deo mašine je u kvaru. Ni najbolja hemija neće vam obezbediti čist veš, ako nemate ispravnu mašinu. 

Servis i popravka mašine za pranje veša Karaburma

Zato je važno da o svojoj mašini za pranje veša vodite računa i da je redovno servisirate i pravilno održavate. Dobra vest je da majstori popravljaju sve brendove mašina za veš i da uglavnom mogu da obezbede sve potrebne rezervne delove u odnosu na model i marku mašine koju imate.

Zato nabavku uvek prepustite njima, a ako tek treba da kupite novu mašinu, takođe ih možete pitati za savet.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com