NAJBOLJI SERVISERI VEŠ MAŠINA U BORČI

Servis i popravka veš mašina Borča, Ovča, KrnjačaSuviše bučna mašina koja lupa i skače ukazuje da su amortizeri dotrajali ili da su oštećeni pa ne mogu da podrže vibracije koje stvara centrifugalna sila.

Zato je veoma važno da se amortizer zameni na vreme, kako vibracije ne bi oštetile i druge delove u mašini.

 


Majstor za servis i popravku veš mašina Borča, Ovča, Krnjača

Kada majstor dođe na vašu adresu, on će ukljuliti mašinu kako bi video kako se amortizer ponaša dok radi centrifuga tokom programa veš mašine, ako se buka suviše čuje važno je da se amortizer odmah zameni, jer od korišćenja dolazi do njegovog slabljenja, što dalje može uzrokovati pucanje tunel gume.

U mašini za veš je sve povezano pa tako oštećeni delovi mogu da uzrokuju oštećenja drugih delova, kao  u mehanizmu.

 


Popravljanje veš mašina Borča, Ovča, Krnjača

Popravljanje veš mašine može biti veoma korisno, a u zavisnosti u kom delu je kvar, popravka može biti kraća ili duža.

Takođe, popravke i koštaju različito u zavisnosti od kompleksnosti same popravke. Cena zamena amortizera košta oko 20 evra sa uračunatim dolaskom majstora.

Model amortizera nije isti za sve mašine i zavisi baš od modela i marke mašine, tako da nabavku obavezno prepustite majstoru, kako ne bi došlo do greške i suvišnih troškova.

Servis i popravka mašina za pranje veša Borča, Ovča, Krnjača

Mašina za pranje veša je vaš saveznik u svakodnevnoj organizaciji zato joj obezbedite redovan servis i originalne delove, kako bi vam što duže služila.

Srećom, pa se amortizer ne menja često, jednom u 10 godina, zato je važno da bude kvalitetan, baš kao i svi drugi vitalni delovi veš mašine.

Za servis obavezno izaberite ovlašćeni servis bele tehnike ili specijalizovani servis za veš mašine. Na taj način dobićete i račun i garanciju za rad i ugrađene delove.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com