NAJBOLJI ELEKTRIČARI NA VIDIKOVCU

Servis i popravka sudo mašina VidikovacKada primetite neke od čestih kvarova na sudo mašini, kao što su tragovi tablete i nedovoljno isprani sudovi u sudo mašini, ako nakon završenog programa tableta ostane do pola rastvorena ili nerastvorena, ako se ne okreću mlaznice, sudovi nisu suvi nakon pranja, ili mašina ne prima ili ne izbacuje vodu, vreme je da pozovete majstora.

 


Majstor za servis i popravku sudo mašina Vidikovac

Neke sudo mašine imaju samo jedna problem a neke i sve ove sa spiska.

Šta tačno uzrokuje kvar i da li je pravi uzrok, zastarelost mašine ili ljudski faktor, otkriće majstor nakon što uradi detaljnu dijagnostiku.

Problem sa izbacivanjem vode leži u pumpi koje je oštećena ili zastarela, potrebno ju je zameniti.

Mlaznice koje se ne okreću, mogu biti oštećene od previsokih sudova koji kaće mlaznice prilikom programa pranja. Nerastvorene tablete prilikom programa mogu ukazivati na pokvaren programator koji ne daje pravu instrukciju.

 


Popravljanje sudo mašina Vidikovac

Sve popravke radi servis bele tehnike, koji u svojoj ponudi ima servis sudo mašina.

Popravke rade specijalizovani majstori koji imaju licencu i mogu vam pružiti garanciju za svoj rad.

Popravke se rade svakodnevno, a u hitnim situacijama i 24 sat dnevno, praznicima i vikendom.

Pre nego što uopšte dođete u situaciju da imate problem sa mašinom, morate pročitati uputstva za svoj model sudo mašine, pogledati detaljan raspored programa za pranje i raspored gde se sudovi postavljaju u mašini, kao i koje suđe sme u mašinu a koje ne.

Sve to možete pitati i majstora koji dođe na vašu adresu, kako biste u budućnosti sprečili svaku vrstu kvara, koliko je to moguće.

Popravke se nekada moraju raditi ukoliko je mašina stara, jer i najkvalitetnije mašine imaju svoj vek trajanja bez obzira koliko su dobro održavane.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com