NAJBOLJI ELEKTRIČARI NA STAROM GRADU

Servis i popravka sudo mašina Stari gradKupili ste novu sudo mašinu i oduševljeni ste mogućnostima i performansama, ali kada su vam je doneli shvatili ste da ne znate kako da je ugradite i povežete.

 


Majstor za servis i popravku sudo mašina Stari grad

Majstor će na kvalitetan način uraditi ugradnju sudo mašine na vašoj adresi, dobro je povezati i podesiti tako da ona dobro i bezbedno radi.

Postoje samostalne ili ugradne sudo mašine, a to nije problem za kavlitetnog majstora koji je obučen za ugradnju bilo kog modela sudo mašine.

Bitno je da ste ostavili dovoljno mesta gde sudo mašina može neometano da radi. Takođe potrebno je da imate ugrađen dovod i odvod za mašinu, ali i ukoliko nemate majstor će vam uraditi ali to povećava cenu.

 


Popravljanje sudo mašina Stari grad

Nivelisanje mašine je takođe potrebno uraditi ako dolazi ispod ugradne ploče.

Ukoliko vam nakon ugradnje bude potrebna bilo koja vrsta popravke, možete pozvati takođe i servis za belu tehniku kao što je to bio slučaj kada ste uradili ugradnju.

Majstor ne može da vam kaže ništa o trajanju i ceni popravke, dok ne dođe na vašu adresu. Tek tada kada se uradi pravilna dijagnostika, može se sa sigurnošću reći koji kvar je u pitanju i da li će biti dovoljna popravka ili se mora uraditi zamena delova.

U svakom slučaju uvek insistirajte na garanciji za ugradnju delova kao i za rad, ukoliko se radi o ovlašćenom servisu.

Najlošija opcija je da sudo mašinu popravljate sami. Jer najverovatnije nemate sav potreban alat a ni dovoljno znanja za ugradnju.

Ukoliko je pogrešno povežete možete napraviti problem.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com