NAJBOLJI ELEKTRIČARI NA KARABURMI

Servis i popravka sudo mašina KaraburmaZa sudo mašine kažu da su jedan od najvećih pronalazaka tehnike.

Činjenica da mašina pere sudove umesto nas značajno nam štedi vreme koje trošimo na kućne poslove. Iapk, tu nije kraj jer i mi moramo da damo svoj doprinos da bi imali dobru sudo mašinu koja će nam služiti godinama.

 


Jedna od važnih stvari je kako održavamo i kako koristimo svakodnevno mašinu.

Svakako, ukoliko ne pazimo i nemarno se odnosimo prema mašini, stradaju ne samo mašina već i sudovi koje ne ređamo kako bi trebalo.

Ukoliko stavljamo više sudova nego što je predviđeno i ne rađamo ih lepo već samo nabacamo kako bi stalo što više, naša sudo mašina će biti mnogo kraćeg veka nego što je to napisano.

 


Majstor za servis i popravku sudo mašina Karaburma

Ukoliko vam neke stvari nisu dovoljno jasne oko upotrebe sudo mašina, slobodno pitajte majstora koji dođe na vašu adresu za popravku sudo mašiine.

On će vam pored dijagnostike i popravke, objasniti koje tabelete za sudo mašinu da koristite, na koji način se ređaju sudovi, kao i koje sudove ne bi trebalo da perete u mašini, kao što je to slučaj sa vinskim čašama, koje se lako mogu polomiti tokom pranja jer su krhke i lomljive.

Popravljanje sudo mašine Karaburma

Za svaki kvar postoji rešenje. Popravka na sudo mašinama obično ne traje dugo i može se u velikom broju slučajeva završiti istog dana.

Ponekad pokvareni deo može da se popravi, što zavisi od stanja delova i umešnosti majstora, a nekada popravka nije moguća već je potrebno kupiti novi deo za sudo mašinu.

Popravljanje sudo mašina se radi celog dana, 24 sata dnevno/7 dana u nedelji.

Retko koji kvar je za hitnu intervenciju, jedino kod pravnih lica kojima posao zavisi od ispravnosti sudo mašina, u svim ostalim slučajevima može se sačekati dan ili dva.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com