NAJBOLJI ELEKTRIČARI NA BANOVOM BRDU

Servis i popravka sudo mašina Banovo brdoUkoliko se već duže vreme mučite da popravite vašu sudo mašinu, a sudovi se samo gomilaju u sudoperi, možda bi trebalo da pozovete servis bele tehnike, koji pruža specijalizovane usluge za popravku sudo mašina.

 


Kvarovi mogu biti veoma različiti od kvara na termostatu, programatoru ili pumpi, a ponekad se desi da se neki delić zaglavi i da mislimo da je potrebna skupa popravka na sudo mašini a zapravo je samo reč o tome da majstor pomeri određeni deo i izvuče neki delić koji se zaglavio, a mašina tada radi bez problema.

Zato se nikada nemojte plašiti popravke, jer je ona uvek jeftinija od zanemarivanja problema a što je kvar veći to je i kasnije teže popraviti, pa se možete naći u situaciji da kupite novu sudo mašinu.

 


Majstor za servis i popravku sudo mašina Banovo brdo

Majstor bi svakako trebalo da pogleda sudo mašinu pre bilo kakvog predloga o popravci i zameni delova, ukoliko je ona u dobrom stanju i potrebno je promeniti par sitnih delova koji su dotrajali, to nije toliko strašno i popravka je u tom slučaju isplativa.

Ukoliko je potrebno zameniti više vitalnih delova a sudo mašina nije godinama servisirana i garancija vam je odavno istekla, onda je kupovina nove sudo mašine mnogo bolje rešenje.

Popravljanje sudo mašine Banovo brdo

Većina popravki je gotova istog dana, ukoliko zamenski deo može da se pronađe brzo i ukoliko nije stradao motor.

Ukoliko je baš motor Vaš problem, serviser će morati da odnese sudo mašinu u servis i tamo je popravi što znači da nečete imati mašinu 3-5 dana i da ćete za to vreme morati da perete sudove ručno.

Ali kad dobijete popravljenu mašinu nazad videćete koliko vam je ona od pomoći i da je redovan servis najbolje rešenje kako se nikad ne bi ponovila ista situacija.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com