NAJBOLJI ELEKTRIČARI U ALTINI

Servis i popravka sudo mašina AltinaKvalitet pranja u jednoj sudo mašini zavisi od mnogo faktora, od pritiska vode, kvaliteta deterdženta i tableta za pranje, od temperature vode od prskalica.

 


Ponekad sami otežavamo našoj sudo mašini da dobro radi, tako što koristimo sredstva koja nisu adekvatna za nju, ne koristimo dobar program za pranje, npr.stavimo blag program za veoma uprljane i masne sudove i tako sudovi ne mogu da se operu do kraja.

Takođe, moguće je da je hidrostat u kvaru i da je nivo vode neadekvatan za rad sudo mašine.

 


Majstor za servis i popravku sudo mašina Altina

Ukoliko se desi kvar na sudo mašini obično će se oglasiti pištanjem i nekim nestandardnim zvucima, po kojima ćete videti da nešto nije u redu.

Svaka sudo mašina bi trebalo besprekorno da opere sudje a ukoliko to nije slučaj vreme je da pozovete majstora.

Nema ništa gore od delimično opranih sudova, na kojima su ostaci hrane, pa morate da ih perete ponovo, a tada svaka funkcije sudo mašine gubi funkciju.

U slučaju ostataka fleka na sudovima, krivac su i nedevoljno isprani sudovi, odnosno stavljanje sudova sa ostacima hrane.

U toku procesa pranja ti ostaci ostaju u mašini, ne mogu se rastvoriti a ni otići zajedno sa otpadnom vodom, što dovodi do zaprljanosti mašine.

Popravljanje sudo mašina Altina

Ovaj problem nije nerešiv.

Majstor će proveriti da li je količina vode adekvatna i da li postoji problem sa pritiskom vode i pumpom koja je zadužena za izbacivanje i ubacivanje vode.

Ovaj ali i svaki drugi kvar može se lako rešiti popravkom ili ukoliko je rezervni deo oštećen, onda zamenom adekvatnog originalnog dela koji odgovara tom modelu sudo mašine.

Tokom popravke možete majstoru postavljati pitanja, kako bi nauili kako sudo mašina funkcioniše i kako bi je što bolje iskoristili i sprečili da se kvarovi dešavaju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com