NAJBOLJI MAJSTORI NA ZVEYDARI

Servis i popravka šporeta ZvezdaraKod šporeta jedan od najvažnijih delova su kablovi. Veliki broj klijenata zove servis bele tehnike radi popravke i servisa šporeta i povezivanja kabla na šporet.

 


Nekada je razlog dotrajao i loš kabal koji može biti veliki rizik ukoliko je nekvalitetan i zastareo jer može puštati varnice i tako dovesti do iskakanja osigurača.

Razlozi za povezivanje zamenu kabla mogu biti i estetske prirode, kada klijent zahteva kvalitetniji kabal ili kabal druge boje koji bi se po izgledu uklopio u ostatak kuhinje.

 


Majstor za servis i popravku šporeta Zvezdara

Zamena kabla nije skupa i rešava se veoma jednostavno, tako što pozovete iskusnog majstora električara za povezivanje kabla na šporet. Ponekad se dešava da je kabal dobar ali ako imate miševe u kući oni ga izgrizu a da vi to ne primetite na vreme i eto problema.

Zato uvek pozovite majstora bar jednom godišnje, koji će proveriti sve instalacije, žice i delove šporeta i rerne.

 


Popravljanje šporeta Zvezdara

Ukoliko se pitate koja je cena povezivanja kabla na šporet ona zavisi od kvaliteta i dužine kabla. Na tržištu postoji nekoliko vrsta kablova koji se razlikuju po dužini i kvalitetu. 

Uvek preporučujejemo da uzmete one kvalitetnije i tako budete bezbedni u svom domu.

Kablovi lošeg kvaliteta kraće traju a i opasniji su jer su izvor većeg rizika po strujni udar i druge kvarove na šporetu.

Uzmite dužinu koja vam je potrebna za vašu kuhinju ili kupovinu novog kabla prepustite električarima, oni ipak najbolje znaju koji je kabal dobar za vaš šporet. Uz povezivanje kabla, električar će pregledati i ostale instalacije i sugerisati vam da li je potrebna zamena grejača ili ventilatora.

Uvek iskoristite priliku da čujete da li je vaš šporet bezbedan i koji su kvarovi najčešći kod vašeg modela šporeta.

Korišćenje šporeta nije komplikovano ako na početku ispoštujete pravilo kvalitetne instalacije i montaže šporeta.

Objavljeno pre 2 godine Servis šporeta Mirijevo

Šporeti su od suštinskog značaja za pomoć u kuvanju zdravih obroka za sebe i svoju porodicu. Kad šporet prestane da radi ili kada rerna ne greje adekvatno, to vas...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com