NAJBOLJI MAJSTORI U SURČIN

Servis i popravka šporeta SurčinŠporet je jedan od najopasnijih uređaja, zbog toga što je povezan sa električnim instalacijama, čiji kvar može izazvati i kvar na šporetu, požar i strujni udar.

Zato je provera instalacija kao i popravka i zamena prvo o čemu morate voditi računa kada je korišćenje šporeta u pitanju.

 


Ukoliko ste kupili novi šporet ili ploču sa ringlama, obavezno pozovite sertifikovanog majstora da dobro poveže i uradi ugradnju šporeta i proveri instalacije.

 


Majstor za servis i popravku šporeta Surčin

Jedna od prvih stvari kada je šporet u pitanju je kvalitetna ugradnja šporeta i dobro povezivanje svih žica i elemenata.

Ako ugradnja nije dobro urađena, to može izazvati veliku opasnost u vašem domu ali i prestanak rada šporeta.

Majstor koji dođe na vašu adresu uradiće profesionalnu montažu i ugradnju šporeta, povezivanje kablova i ploče sa ringlama, što je kompleksna intervencija i zahteva nekoliko sati rada.

Za ugradnju šporeta ali i sve druge popravke uvek tražite profesionalnog majstora i ovlašćeni servis, jer se sa strujom ne sme igrati.

Važno je da budete bezbedni tokom korišćenja bilo kog aparata u kući ali i da vam šporet i njegovi elementi dugo traju.

Popravljanje šporeta Surčin

Jedna od popravki koja je najtraženija je i zamena kabla koji se može preopteretiti od rada šporeta.

Povezivanje šporeta mora se obaviti preko trofaznog kabla kako ne bi došlo do preopterećenja usled korišćenje monofaznog kabla, kada se koriste dve ili više ringli odjednom.

Važno je da pored ostalih popravki majstor prekontroliše sve instalacije na šporetu kako bi se uverio da je korišćenje šporeta bezbedno i da su svi elementi ispravni.

Samo tako ćete biti sigurni i imati dobar šporet koji ćete moći koristiti do kraja njegovog prirodnog roka, dugo nakon isteka garancije.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com