NAJBOLJI MAJSTORI U STAROM GRADU

Servis i popravka šporeta Stari gradBez obzira na to da li organizujete večeru ili pravite subotnji doručak, stalno se oslanjate na svoj izbor jela, a kada nešto pođe po zlu, zaista nemate vremena za gubljenje.

U početku ste verovatno najviše zabrinuti koliko će vas ova situacija koštati. Vaša rerna nije bila jeftina, a pomisao da date novac za novu zvuči zaista loše.

Kada se isplati popraviti rernu ili šporet, a kada ćete morati da ga potpuno zamenite?

 


Majstor za servis i popravku šporeta Stari grad

Majstor za popravku rerne će vam objasniti da li je bolje popraviti ili zameniti vašu rernu? Uvek je bolje popraviti rernu nego kupiti novu, jedino ako ona nije starija od 20 godina, tada biste trebali razmišljati o kupovini nove.

Većina problema povezanih sa rernom i šporetom može se rešiti brzo i lako, bilo samostalno ili preko stručnjaka, a mnoge popravke mogu se završiti u roku od samo sat vremena.

Popravka rerne je takođe mnogo jeftinija od zamene, bolje je da životna sredina ponovo koristi vašu rernu duže vreme, dok je kupovina novog šporeta znatno skuplja.

 


Popravljanje šporeta Stari grad

Servis bele tehnike stoji vam na raspolaganju kako za zamenu tako i za ugradnju nove rerne ili šporeta. Popravka rerne može biti mnogo jednostavnija opcija nego što mislite, zato uvek budite u toku sa stanjem vaše rerne i šporeta i nudite upoznati sa radom svih njegovih delova. 

Neke zamene možda ne moraju odmah da se urade ali dobro je znati kako bi mogli popravku planirati kada za to dođe vreme.

Osim popravke najvažnije je da majstor proveri instalaciju, kako bi bili sigurni da su prekidači i kablovi u redu i da ne postoji veća opasnost od izbijanja požara ili kvara na instalacijama.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com