NAJBOLJI MAJSTORI NA SAVSKOM VENCU

Servis i popravka šporeta Savski venacŠporet neće da se upali, hladan je i ne možete da pripremite jelo. Pitate se u čemu je sad problem i kako da ga rešite.

Ne brinite o tome se brine servis bele tehnike koji između svih usluga nudi i servis i popravku šporeta, dijagnostiku šporeta, ugradnju šporeta i svih njenih delova.

Kvarovi u šporetu su mnogobrojni, to su najčešće problemi sa grejačem, termostatom, prekidačem, sijalicama i ventilatorom u rerni.

 


Majstor za servis i popravku šporeta Savski venac

Ne morate vi da brinete o tome. Dovoljno je da pozovete majstora koji će doći na vašu adresu, ustanoviti uzrok kvara i dijagnostikovati probleme i uraditi kompletan servis i popravku šporeta.

Bez obzira da li je kvar na grejaču, termostatu, sijalicama ili ventilatoru, popravka može biti gotova stog dana pod uslovom da se mogu obezbediti rezervni delovi.

Ukoliko ste izabrali ovlašćeni servis, onda imate prava na garanciju i račun kako bi se osigurali. Istina na servis šporeta pomislimo tek kada se nešto na šporetu pokvari a mi ne možemo da ga koristimo.

Servis mnogo češće rade pravna lica, vlasnici ugostiteljskih objekata koji zbog potreba poslovanja uvek moraju imati besprekorno ispravne šporete.

 


Popravljanje šporeta Savski venac

Ljudi najčešće zovu zbog rerni koje više ne rade ili grejača u rerni. Ovaj kvar se veoma lako dijagnostikuje, jer ringla jednostavno ne radi, za razliku od ostalih.

Ovo može biti problem jer nam je potrebno više ringli naročito u velikim domaćinstvima, gde se puno kuva.

Grejač u rerni takođe se često kvari, može se pokvariti donji ili gornji grejač a to ćete primetiti tako što jednostavno rerna neće dobro ispeći jelo koje pravite.

Popravljanje ringli ili grejača i drugih komponenti indukcione ploče ili šporeta kao i rerne se veoma jednostavno rešava zamenom sporne ringle, tako što se nova ringla na odgovarajući način poveže sa ostatkom šporeta.

Donji ili gornji grejač se zamene i šporet ponovo radi kao ranije.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com