NAJBOLJI MAJSTORI NA NOVOM BEOGRADU

Servis i popravka šporeta Novi BeogradNe postoji ni jedan razlog da ne koristite sve ringle u sklopu vašeg šporeta koje imate na raspolaganju.

Iskusnim domaćicama uvek fali bar još jedna ringla za pripremu ručka, a upravo to i skraćuje sam proces pripreme, kako jela ne bi pripremali jedno po jedno. 

 


Zato ako ste uočili da vam jedna il više ringli ne radi, nemojte se dvoumiti ali ni pokušavati da sami popravite situaciju već pozovite servis bele tehnike koji između ostalog nudi i popravku šporeta ali i svih njegovih komponenti.

 


Majstor za servis i popravku šporeta Novi Beograd

Danas postoji i klasični šporet i ploča sa ravnim ringlama koja je dosta modernija i praktičnija jer troši manje struje.

Mana ove ploče je što ako se pokvari a želite drugi model, morate menjati celu radnu ploču u kuhinji u kojoj je ugrađena ploča sa ringlama.

Majstor koji dođe na vašu adresu mora biti edukovan i za zamenu klasičnih ringli, čija je zamena znatno jednostavnija ali i za zamenu ringli na pločama koje su praktičnije i lakše se održavaju.

Svakako da možete koristiti samo ringle koje rade, ali tada nećete imati šporet u svom punom kapacitetu, a to je prava šteta ukoliko svakodnevno kuvate, a sa druge strane nećete znati da li je kod vašeg šporeta neki veći problem u pitanju, koji vremenom može dovesti do kvara i drugih ringli.

Popravljanje šporeta Novi Beograd

Zamena i popravka ringli nije jedina usluga koju nude servisi bele tehnike koji se bave popravkom šporeta. Tu su i zamena grejača, zamena kablova, popravka i zamena prekidača, svećica, ventilatora.

Kako bi jedan šporet bio siguran, potrebno je da se da se redovno servisira, iako većina ljudi pozove servis tek kada šporet prestane sa radom, nikada se ne zna koje sve opasnosti vrebaju da naprave mnogo veći problem u šporetu pa i izazovu požar i zato je i pregled instalacija takođe važna stavka prilikom servisa.

Oni kojima je posao da koriste više šporeta, kao što su npr. restorani, kafići, hoteli, pekare i drugo mogu iskoristiti dobre uslove za pravna lica koje ima skoro svaki servis bele tehnike za saradnju sa pravnim licima.

Objavljeno pre 2 godine Servis šporeta Bežanijska kosa

Ravne ploče i njihova ugradnja sve je traženija usluga...

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com