NAJBOLJI MAJSTORI U BATAJNICI

Servis i popravka šporeta BatajnicaVeoma često se dešava da sam prekidač ringle na šporetu ne radi a da mi mislimo da šporet ne radi ili je neki drugi kvar u pitanju.

Dobra vest je da postoje odlični zamenski prekidači čak i za starije modele na šporetu, koji se mogu efikasno zameniti kako bi šporet normalno funkcionisao.

 


 Majstor za servis i popravku šporeta Batajnica

Svaki majstor koji je edukovan i ima iskustva može vam uraditi zamenu prekidača. Čest je slučaj da se prekidač ošteti i da ne možemo da ga okrenemo.

Pravi majstor će dobro povezati i postaviti žice na prekidaču.

U prekidaču postoji više vrsta žica, koje se moraju pravilno povezati sa svim delovima šporeta da bi šporet radio efikasno.

Često je potreban zamena pregorelih ili dotrajalh žica zbog čega se gubi kontakt sa određenim funkcijama u šporetu.

Preporuka je da se koriste silikonske licnaste žice. Ukoliko postavka žica nije dobra ili su one neispravne to može izazvati požar i uništiti vaš šporet.

 


Popravljanje šporeta Batajnica

Zamena prekidača ali i druge popravke, kao što su zamena ringli, popravka grejača radi servis bele tehnike u sklopu usluga popravka šporeta.

U Beogradu ima na desetine ovakvih servisa a možete izabrati onaj koji vam najviše odgovara preko preporuke.

Uvek redovno proveravajte šporet tako što ćete ugovoriti servis i pregled bar jednom godišnje, gde će majstor pregledati sve delove, instalaciju i uraditi popravke i zamene koje su potrebne.

U nekim situacijama popravka na šporetu se mora uraditi po hitnom postupku kad postoji veliki rizik od požara i drugih neželjenih situacija.

Vlasnici restorana, hotela, kafića imaju svoj servis koji ima redovno održava šporete, jer se oni svakodnevno i često koriste.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com