NAJBOLJI MAJSTORI NA BANJICI

Servis i popravka šporeta BanjicaKupili ste indukcionu ploču i radujete se novim kulinarskim dostignućima. Indukcione ploče su najsavremenije rešenje, omogućavaju elegantno kuvanje i lako održavanje.

Mnogo je lakše očistiti indukcionu ploču nego šporet sa ringlama. 

 


Ali kao po pravilu sa novim tehnološkim izumima ide i dosta mogućnosti za kvarove i greške.

Ukoliko ste kupili novu ploču i potreban vam je stručan električar da je montira i poveže i objasni kako da je koristite, pozovite majstora iz servisa bele tehnike.

 


Majstor za servis i popravku šporeta Banjica

Brojni su problemi koji se mogu javiti pri korišćenju indukcione ploče. Jedan od njih je taj da ploča ne detektuje sud koji ste stavili. Ovo se često dešava na početku i lako je rešivo.

Potrebno je da imate odgovarajuće posuđe kako bi ploča odreagovala na njega i koja se mogu zagrevati na ovoj ploči. Drugi najčešči problem je da senzor na ploči ne radi, a to veoma lako rešava majstor za servis i popravku šporeta i indukcionih ploča.

Problem je u tome što se indukciona ploča gasi ako ne detektuje nekoliko minuta posudu, ukoliko posudu koja je vruća stavite na pogrešno mesto na ploči ona će početi da pišti, zato kada je pravilna upotreba u pitanju obavezno se konsultujte sa majstorom koji dođe na vašu adresu da ugradi indukcionu ploču.

Popravljanje šporeta Banjica

Servis bele tehnike rešava mnogo problema sa indukcionim pločama i klasičnim šporetima.

Jedan od najčešćih razloga za hitnu intervencije je i neprestano pištanje ploče, koje može biti uzrok tehničkog kvara, preopterećenosti ploče i slično.

Sve ove probleme sa korišćenjem indukcione ploče rešava iskusni električar koji će uraditi popravku indukcione ploče, ali i bilo koju drugu vrstu popravke i zamene u vezi sa radom šporeta ili ploče.

Pozovite odabrani servis i rešite sve svoje probleme sa korišćenjem šporeta i ploče još danas.

Ne gubite vreme jer može doći do većih kvarova a to znači i većih troškova.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com